Grotebomencheque
Image default
Woningen

3x een goede verhuurmakelaar in Amsterdam voor uw expats

Een verhuurmakelaar in Amsterdam is een goede partij die uw zoektocht naar huisvesting voor uw expats flink vereenvoudigd. Maar met het grote aanbod aan verhuurmakelaars in Amsterdam kan het vinden van de juiste, betrouwbare en gespecialiseerde partij voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom hier de top 3 verhuurmakelaars in Amsterdam voor expats.

Expathousing, verhuurmakelaar in Amsterdam en Den Haag

Expathousing, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in het vinden van woonruimte voor expats. Ze hebben ook specifiek ervaring in de samenwerking met u als werkgever. Met een eenvoudig intake-proces hebben ze voor u snel een lijst met geschikte woningen op papier. Bij Expathousing streven ze naar ijver, openheid en professionaliteit en hebben ze u als klant altijd voorop staan. Naast de standaard ondersteuning in het vinden van huisvesting is het bij Expathousing uiteraard ook mogelijk extra diensten aan te vragen.

De verhuurmakelaar die alles op orde heeft

In Amsterdam is er de wildgroei aan huurhuizen een doorn in het oog van de gemeente. Het verhuren van woonruimte is dan ook aan strenge eisen onderworpen. Het beroep makelaar is niet beschermd waardoor het altijd uitzoeken is of uw verhuurmakelaar alles wel op orde heeft en de aangeboden huurwoningen legaal worden aangeboden.

De VVA, VGM en NVM

Bij Haagen & Partners weet u zeker dat dit het geval is. Deze verhuurmakelaar in Amsterdam is aangesloten bij zowel het VVA, de VGM en de NVM. Deze vereniging stellen strenge eisen aan het lidmaatschap, waardoor u zeker kan zijn van de legaliteit van de aangeboden woonruimtes en contracten.

Corporate Housing Factory, verhuurmakelaar met handige website

Corporate Housing Factory heeft het ook weer duidelijk in de naam zitten en is wederom gespecialiseerd in huurruimte voor expats. Met een overzichtelijke website bent u als corporate of als resident snel op de juiste pagina met alle informatie die specifiek voor u van toepassing is. Door direct in het begin vast te stellen met wie deze verhuurmakelaar in Amsterdam te maken heeft bent u zeker van snelle en specifieke hulp.

Gerelateerde artikelen

Met hulp van een specialist zonder problemen snel uw huis verkopen

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Een verzorgingshuis in Groningen waar een comfortabel leven centraal staat