Business / Business Services

Artea grafmonumenten denkt met u mee!

Met meer dan 25 jaar ervaring in grafstenen en grafmonumenten kan Artea u helpen! Zij weten precies welke materialen of producten het beste zijn voor u. Zij luisteren naar uw verhaal en proberen samen met u een prachtig grafmonument te maken voor de overledene. Om te voorkomen dat u zich zorgen gaat maken, stelt Artea u gerust dat zij alles voor u regelen. Van ontwerp tot uitwerking van het eindproduct. Artea Grafmonumenten neemt een extra zorg af van uw schouders en zorgt voor de perfecte grafsteen of monument voor uw dierbare.

De beste grafsteen voor u en uw overledene

Artea grafmonumenten begrijp goed dat een grafsteen uitzoeken voor een geliefde of dierbare erg zwaar kan zijn. Daarom zijn zij er om u te steunen in deze zware tijden en om een prachtig gedenkteken te maken. In een gesprek gaan Artea en u zitten en praten over de overledene. Zij vragen u bijvoorbeeld wat hem of haar zo bijzonder maakte, of wat zijn favoriete hobby was om te doen. Alle informatie over de overledene zijn van belang, omdat zo Artea het ontwerp kan maken hoe u het wilt en wat het uniek maakt. Het concept wordt aan u laten zien en als u een goedkeuring geeft, digitaliseren wij het concept nog een keer voor een realistisch gevoel. Nadat het digitale ontwerp is goedgekeurd wordt de productie van de grafsteen gestart. Artea spreekt met u af waar de grafsteen komt te liggen en komt deze persoonlijk brengen en aanleggen op de afgesproken begraafplaats.

Iets anders dan een grafsteen?

Het kan ook zijn dat u geliefde liever uitgestrooit wilt worden op een speciale plek voor hem of haar. Of u wilt uw geliefde of dierbare dichtbij u houden. Dit is allemaal mogelijk met de producten die Artea grafmonumenten te bieden heeft. Zij bieden bijvoorbeeld Urnen of mini urnen aan. De collectie van de urnen zijn zowel voor binnen en buiten. Voor de mini urn is het handig voor u om de as daarin te bewaren tot u op de speciale plek bent waar u de as wilt uitstrooien.

Contactgegevens

Zo ziet u, Artea heeft voor elk probleem een oplossing! Wilt u ook een afspraak maken met artea of de showroom bezoeken? Kom dan eens langs bij de vestigingen in Alkmaar en Veenendaal. Zij staan altijd voor u klaar om te helpen!