Grotebomencheque
Image default
Management

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw stichtingskosten in kaart brengt?

Zoekt u dan niet verder! Voor het in kaart brengen van de stichtingskosten en de exploitatiekosten van uw vastgoedproject bent u bij DDC Consulting in Eindhoven aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bouwkostenmanagement en het geven van advies over alle aspecten die hierbij komen kijken. Of u nu te maken heeft met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop: de professionals van dit adviesbedrijf staan voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u ervan verzekerd dat u een advies ontvangt waarbij rekening is gehouden met alle mogelijke scenario’s!

Werken volgens de vier kernwaarden

Adviseren over stichtingskosten en exploitatiekosten voor uw vastgoedproject is slechts één gedeelte van het werk. De deskundige werknemers van DDC Consulting handelen tevens altijd via vier kernwaarden:

  • Duurzaamheid: de professionals van dit bedrijf vinden dat wij de verantwoordelijkheid hebben om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden, en handelen dan ook via deze wijze.
  • Samenwerking: DDC Consulting gelooft in diversiteit, de kracht van samenwerking en dat de som van de delen kan leiden tot buitengewone resultaten.
  • Integriteit: dit bedrijf handelt eerlijk en betrouwbaar en werkt volgens de hoogst mogelijke standaarden.
  • Klantgerichtheid: DDC Consulting is ondernemend, betrokken en alert en is gedreven om voor opdrachtgevers het beste resultaat te behalen.

Neem contact op en laat u adviseren

Wilt u meer weten over de stichtingskosten en exploitatiekosten van een vastgoedproject en wilt u hiervoor een persoonlijk advies ontvangen? Neemt u dan contact op met de professionals van dit adviesbedrijf. Zij plannen een afspraak met u in waarin al uw vragen beantwoord worden. Zo heeft u een duidelijk beeld van waarvoor u DDC Consulting kunt inschakelen en kunt u kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf!