Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Beveilig uw pand tegen bliksem met een aardpen of potentiaalvereffening

Als u eigenaar bent van een bedrijf, is het belangrijk dat uw bedrijfsgebouw beschermd is tegen blikseminslag. Blikseminslag kan immers brand of schade veroorzaken. Sterke bliksembeveiliging helpt deze ongemakken voorkomen. Een betrouwbare partner op het gebied van bliksembeveiliging is Mulhuyzen Bliksembeveiliging uit Utrecht. Dit bedrijf biedt een brede dekking voor alle bedrijven en particulieren, heeft systemen en materialen van hoge kwaliteit en biedt scherpe prijzen. Zij hanteren diverse methodes om gebouwen te beveiligen tegen bliksem, waaronder de aardpen en potentiaalvereffening. Bent u benieuwd hoe deze methodes uw gebouw beschermen tegen blikseminslag? Lees dan verder.

Uw gebouw tegen blikseminslag beveiligen met potentiaalvereffening of een aardpen

Eén van de methodes die dit bedrijf inzet als bliksembeveiliging is de potentiaalvereffening. Potentiaalvereffening kan de verschillen in spanning neutraliseren. Wanneer bliksem indirect inslaat, kan de spanning binnenkomen via bijvoorbeeld elektriciteitskabels. Uw pand kan dan onder elektriciteit komen te staan. Potentiaalvereffening voorkomt dergelijke gevaarlijke situaties in uw gebouw. Een andere methode is het gebruik van een aardpen. Een aardpen zorgt voor goede aarding van uw bedrijf. Zodra de bliksem inslaat, voert de aardpen de bliksem af naar de aarde. Dit is een sterke bescherming tegen blikseminslag in uw gebouw. Mulhuyzen Bliksembeveiliging uit Utrecht staat bij beide methodes voor u klaar met passend advies, ontwerpen en engineering en inspecties en onderhoud.

Schakel nu dit bedrijf in voor de bliksembeveiliging van uw pand

Als eigenaar van een bedrijf staat veiligheid voor u en uw medewerkers voorop. Een goede bliksembeveiliging van uw bedrijfsgebouw hoort tot de veiligheidseisen die u hierin stelt. Voor de beste kwaliteit systemen, zoals de aardpen en potentiaalvereffening, en uitstekende service bent u bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging op de juiste plek. Deze specialisten hebben kennis van zaken en adviseren u in bliksembeveiliging die past bij uw gebouw. Wilt u meer weten over hun diensten? Bezoek dan de website of neem contact op via de gegevens die u op de website kunt vinden. Kies voor veiligheid. Laat Mulhuyzen Bliksembeveiliging u daarbij helpen!