Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Crewmanagement in de binnenvaart voor de werkgever

Heeft u een eigen rederij en kampt u met een personeelstekort? Dat is natuurlijk erg vervelend. Waarschijnlijk heeft u al lang een vacature online staan, maar is er weinig animo voor. Gelukkig is er Leviano Crewing. Dit is een bureau dat zich richt op crewmanagement in de binnenvaart. U neemt contact met hen op en vertelt voor welke functie(s) u mensen nodig heeft. Bij deze experts loopt u niet het risico dat er iemand de functie vervult en dat deze binnen een maar maanden alweer weg is. Leviano Crewing kan namelijk goed inschatten wat voor persoon u nodig heeft en of deze geschikt is. Door de goede arbeidsvoorwaarden en de fijne manier van solliciteren, zal er waarschijnlijk niemand meer bij uw rederij wegwillen!

Wat kan dit bedrijf voor u als werkgever betekenen?

Deze expert in crewmanagement voor de binnenvaart plaatst uw vacature op hun eigen site. Ze zetten zoveel informatie over de functie als nodig en hopen dat hier werkzoekenden op afkomen. Dit gebeurt in de meeste gevallen. Er zijn altijd mensen die dol zijn op een baan in de binnenvaart en lang naar een vacature hierin zoeken. Bij Leviano Crewing zien ze deze personen en kijken ze of zij een match zijn voor de vacature die u aanbiedt. Bent u op zoek naar een deksman voor uw rederij? Dan gaan via professionele werving en selectie aan de slag met het vinden van de juiste kandidaat. Als ze denken dat diegene een match is voor uw bedrijf, brengen ze diegene met u in contact. Als het een daadwerkelijke connectie is, heeft u een nieuwe deksman! U hoeft zich dus niet zelf aan crewmanagement in de binnenvaart te wagen, want deze expert doet het volledig voor u.

Laat uw vacature plaatsen

Klinkt het hele systeem van Leviano Crewing u goed in de oren? Maak er dan gebruik van! U neemt eenvoudig contact met hen op via de gegevens op hun website en wie weet hoe snel u een werknemer in dienst krijgt!