Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

De belangrijkste voordelen van een prefabmal bij betonwerken

Bij het storten van beton is het natuurlijk belangrijk dat het resultaat is wat u er vooraf van verwacht. Vooral verticaal beton storten kan lastig zijn. Een muur laagje voor laagje opbouwen kost heel veel tijd. Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk het gebruik van een prefabmal. Deze wordt op de plaats gezet waar de muur of kolom moet komen. Vervolgens wordt het beton in de mal gegoten. Na het uitharden hoeft dan alleen de prefabmal van Construx te worden verwijderd en de muur staat zoals gepland. Op deze manier kan er veel sneller worden gewerkt in de bouw.

Steeds meer aannemers kiezen voor duurzaam bouwen

Ook in de bouw moet worden nagedacht over milieumaatregelen. De uitstoot van stikstof en CO2 staat overal ter discussie. Om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken, worden verschillende maatregelen genomen, zoals het gebruik van machines met elektromotoren in plaats van diesel. Maar ook voor de bouw zelf geldt dat verduurzaming mogelijk is. Het gebruik van een prefabmal zorgt voor minder verspilling van bouwmaterialen en voor efficiënter werken. Dat een huis of ander pand op die manier ook een stuk sneller kan worden gerealiseerd, is natuurlijk een groot voordeel. Als de projectleider de opdracht gunt aan u als aannemer, dan wilt u natuurlijk de afgesproken deadlines halen.

Laat de vakman uw prefabmallen maken

Heeft u een opdracht gekregen voor het bouwen van een woning, een bedrijfspand of een compleet appartementencomplex? Dan wilt u snel aan de slag kunnen. Laat prefabmallen maken door Construx in West-Vlaanderen. Dit bedrijf heeft hier ruime ervaring mee. Ook voor speciale, niet-alledaagse constructies kan een prefabmal worden gemaakt. U vindt alle informatie over deze manier van werken op de website. Hier vindt u uiteraard ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zij hebben een antwoord op al uw vragen.

https://www.construx.eu/nl/