Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste apparatuur voor body contouring in uw schoonheidssalon

In uw schoonheidssalon wilt u uw cliënten uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn met alles wat u aanbied. Zit body contouring in uw aanbod of zou u dit graag willen opnemen? Dan biedt Berg Care u niet alleen de beste apparatuur om uw behandelingen te verbeteren, maar ook kennisoverdracht en uitgebreide trainingen. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van body contouring en verander het lichaam van uw klanten, zonder chirurgische ingreep!

Bied uw cliënt de best mogelijke behandeling

Bij Berg Care bieden ze u de technologische oplossingen van Eximia aan, waarbij u met de Eximia HR77 Platinum in zeven dagen een nieuw figuur creëert. Middels de techniek van de Eximia HR77 Platinum is het mogelijk om een specifieke plek op het lichaam opnieuw in model te brengen. Heeft een cliënt bijvoorbeeld door gewichtsverlies, een zwangerschap of storingen in het lymfevatenstel behoefte aan body contouring? Met zeven behandelingen is al een zichtbaar verbeterde huidstructuur te realiseren. Daarnaast stimuleert het de natuurlijk lichaamsmetabolisme en is het toepasbaar voor zowel lichaam- als gelaatsbehandelingen.

Ga in zee met een specialist

Vindt u ook niet dat iedere cliënt de best mogelijke behandeling verdient? Berg Care heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en adviseert u daarom graag over de mogelijkheden die de Eximia HR77 met zich meebrengt. Ze vertellen u ok graag hoe u dit optimaal kunt inzetten voor uw schoonheidssalon. Naast de verkoop van systemen en het verschaffen van trainingen, kunnen zij u ook voorzien van technische ondersteuning van uw systemen aangezien zij een gecertificeerd serviceteam hebben binnen het bedrijf. Wanneer u apparatuur wilt aanschaffen voor uw bedrijf, staat kwaliteit en betrouwbaarheid toch voorop? Dat is precies wat u bij hen mag verwachten. Voor meer informatie over hoe u een van de systemen in kunt zetten voor uw body contouring behandelingen neemt u eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://bergcare.com/