Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste oplossingen voor valbeveiliging vindt u hier

Moet u met uw bedrijf klussen op grote hoogte uitvoeren? Dan is een betrouwbare valbeveiliging essentieel. Soms is deze al aanwezig, maar in veel gevallen is het noodzakelijk om deze toe te (laten) passen. Wilt u een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in valbeveiliging zodat u en uw medewerkers veilig hun werkzaamheden kunnen verrichten? Kies dan voor de services en producten van SkySafe. U vindt hier allerlei producten en installaties die de veiligheid tijdens klussen op grote hoogte aanzienlijk verbeteren. Zij voorzien u bijvoorbeeld van vanglijnen, veiligheidsharnassen, veiligheidshaken, valstopapparaten en nog veel meer. Bovendien kunt u altijd bij SkySafe terecht voor deskundig advies wanneer u goed voorbereid wilt zijn en de juiste beveiligingsoplossingen wilt kiezen.

Permanente of mobiele beveiliging

U moet er niet aan denken dat er een medewerker ernstig gewond raakt of zelf verongelukt en er geen valbeveiliging aanwezig was. Het risico op vallen tijdens klussen op grote hoogte is vooral groot in het winterseizoen. Dan kan gladheid dit risico aanzienlijk vergroten. Echter, valbeveiliging is natuurlijk heel het jaar door van belang. Zo kan veel wind, die in elk seizoen kan voorkomen, ook gevaarlijke situaties veroorzaken. Wanneer er werkzaamheden voor een relatief lange tijd nodig zijn, is permanente valbeveiliging nodig, zodat medewerkers ook in de toekomst beschermd worden. Is er voor de korte termijn valbeveiliging nodig? Dan kiest u voor de mobiele beveiliging van SkySafe. Wanneer bijvoorbeeld collectieve veiligheidsvoorzieningen zoals leuningwerk op een dak ontbreken, kunnen mobiele systemen de beste oplossing zijn.

Kwaliteit gegarandeerd

Wanneer u kiest voor de diensten en producten van SkySafe, profiteert u altijd van kwalitatieve en gebruiksvriendelijke systemen en materialen. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een goede combinatie van veiligheid en bewegingsvrijheid, zodat de werkzaamheden efficiënt en zorgeloos kunnen worden gedaan. Ook een persoonlijke service op maat is een sterke eigenschap van dit bedrijf; uw wensen staan te allen tijde centraal. Neem contact met hen op voor een vrijblijvende offerte!