Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

De beste shop voor naamborden? De Naambordenspecialist!

De leukste, grappigste, persoonlijkste, mooiste en beste naambordjes, waar scoor je die? Bij De Naambordenspecialist! Met een enorm ruim assortiment hebben wij voor ieder zijn of haar smaak en wens een naambordje in huis. En wijkt jouw smaak of wens net even af van de standaard en kan je daardoor jouw ideale naambordje toch niet bij ons vinden? Niet getreurd, stuur ons gewoon even een mailtje met daarin jouw wensen of bel ons op tijdens onze openingstijden. Dan gaan we zien of we toch wel iets voor jou kunnen betekenen. Wij denken van wel, niets leukers dan een uitdaging toch? En omdat wij al onze bordjes zelf maken is er heel veel mogelijk.

Ga je voor klein of voor groot? Ga je voor groen, blauw of een natuurlijke kleur? Ga je voor vierkant of rond? Ga je voor een kant-en-klaar bordje of liever zelf ontwerpen? Ga je voor lekker goedkoop of mag het wat meer kosten? Het is allemaal mogelijk bij De Naambordenspecialist.

Door onze online editor hebben wij het voor jou zeer eenvoudig gemaakt om je eigen, persoonlijke naambord te creëren. Je bepaalt werkelijk alles zelf, hoe leuk is dat! Overigens is er bij de kant-en-klare bordjes ook nog genoeg te kiezen. Zo kan je altijd zelf bepalen hoe je de indeling van de tekst/huisnummer wilt hebben, welk lettertype je het mooiste vindt en welke kleur de letters moeten worden. Bij de naamborden kan je zelf kiezen of je alleen de namen (voornamen en/of familienaam) op het naambord wilt hebben of dat je ook wilt dat het huisnummer van de woning erbij staat.

Jij bestelt, wij maken

Wil jij liever een los huisnummer kopen? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben niet zomaar wat huisnummers op voorraad, ook hierbij is de keuze reuze. Van kunststof tot steen, van vierkant tot ovaal, van ouderwets tot modern, jij bedenkt het, wij maken het!

Volg het stappenplan tijdens het bestelproces, jouw bestelling is binnen een mum van tijd klaar. Veel naamborden en huisnummers heb je, vaak gratis, binnen twee dagen in huis. Heb je gekozen voor een handbeschilderd bordje? Dan hebben we natuurlijk iets meer tijd nodig. Alle levertijden kan je checken op onze website.

https://www.denaambordenspecialist.nl/