Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

De duurzame missie van Good & Mojo

Meubel en woonaccessoire speciaalzaak Deens.nl vertegenwoordigt allerlei toonaangevende merken als Bungalow, Creative Lab Amsterdam, Fatboy, Marc O’Polo, Nordal en WHY. Kijken we naar het lampen-aanbod dan springen twee namen eruit: It’s about RoMi en Good & Mojo. Laatstgenoemde is onderdeel van eerstgenoemde. Good & Mojo streeft ernaar op zoveel mogelijk plekken in de wereld duurzame verlichting mogelijk te maken. Dit gebeurt concreet door een deel van ieder aankoopbedrag over te maken naar de Waka Waka Foundation. Deze stichting zet zonne-energieprojecten uit in achterstandsgebieden. Het ontwerpersteam van Good & Mojo maakt allerlei soorten lampen. Van wand- tot tafel- en van hang- tot vloerlampen. Alle modellen worden gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Denk aan bamboe, gerecyclede autobanden, houtsnippers, papier en rotan. Iedere serie krijgt de naam van een berg, rivier of ander natuurgebied mee. We noemen de ronde muurlampen Kalimantan, de plafonnières Palawan en de tafellampen Iguazu.

It’s about RoMi armaturen worden vernoemd naar steden wereldwijd. Een paar voorbeelden. De Aberdeen is een ijzeren, uittrekbare wandlamp. Hij is leverbaar in grijsgroen en matzwart. Warsaw zo heet de groep lampen met een grote, transparante bol waar de lichtbron doorheen schijnt. De tafelvariant heeft een cementen voet. De hanglamp is voorzien van een 250 cm lang snoer. Zowel het kapje als het snoer zijn zwart. Zit Amsterdam als wereldstad er ook tussen? Jazeker! Deze uitgebreide collectie bestaat uit wandlampen met kappen in verschillende kleuren gemaakt van onder meer katoen, glas en metaal.

Bij ieder product van Deens.nl – van een it’s about RoMi of een Good & Mojo lamp tot een Urban Cotton wandkleed en een Doing Goods vloerkleed – staat vermeld of het op voorraad is. In de meeste gevallen kan een bestelling die voor 15.00 uur is gedaan de volgende dag geleverd worden. Klanten hoeven zich niet te registreren bij Deens.nl; iedereen kan als bezoeker een aankoop doen. Koop je voor meer dan €50,00 dan worden er geen bezorgkosten gerekend. De standaard bedenktijd is 14 dagen. Past het artikel toch niet zo goed in je interieur, dan mag je het zonder opgaaf van reden binnen de bedenktijd-periode retour zenden.

https://www.deens.nl