Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

De Ford occasions die voldoen aan uw wensen

Ardea auto specialiseert zich al negentig jaar in het Amerikaanse Ford. Door deze jarenlange ervaring heeft zij een goede selectie kunnen maken die kwaliteit uitstraalt, en waarbij zij advies kan geven op elk vlak waar nodig. Dit laat een betrouwbaar imago zien dat u goed kan begeleiden bij uw zoektocht naar  perfecte Ford occasions. Het hoeft overigens geen Ford occasion te worden, want daarnaast heeft Ardea auto nog meer in de collectie. Het allerbelangrijkste is dat de auto bij u past en dat u ervan kunt genieten, dan doet Ardea dat ook.

Een ruime keus uit Ford bedrijfswagens

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke relaties die op zoek zijn naar Ford bedrijfswagens kunnen bij Ardea Auto terecht. Ford is het ultieme automerk dat zich als zakelijk kan profileren en u van alle gemakken kan voorzien. Zo is een goede stoel geen overbodige luxe als u veel ritjes moet maken door Nederland. Dit hoeft overigens niet de situatie te zijn voor u. Elke werkomgeving is anders, zolang u maar weet dat Ardea Auto voor elke werkomgeving ook de perfecte Ford bedrijfswagens heeft. Ook hier geldt dat het geen Ford occasions hoeven te zijn, maar dat het een auto moet zijn die bij u past.

Goed beschermd de weg op

Zowel bij de aankoop van Ford occasions als bij de aankoop van Ford bedrijfswagens heeft Ardea Auto aantrekkelijke deals. U profiteert namelijk niet alleen van fantastische prijzen maar ook van SternGarant. Deze garantie geldt twee jaar en dekt alles. Het gaat dan om volledige dekking bij schade en reparaties, bijvoorbeeld bij onderhoud. Maar ook als u onderweg bent kunt u vertrouwen op SternGarant. Mocht u pech hebben of bij een ongeval betrokken raken, dan staat SternGarant voor u klaar. Het totale plaatje lijkt rond te zijn, dus schroom niet en kom langs of kijk op de website voor meer informatie of het aanbod.