Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

De HP Latex printers van Repromat

De HP Latex printer is een multifunctionele printer die voor veel verschillende tools ingezet kan worden. Super handig natuurlijk, zo kunt u met slechts één printer vele toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het printen op textiel, behang of zelfs offset-papier, maar ook printen op posters is mogelijk. Daarnaast kunt u met deze printer uw interieur pimpen. En weet u waar u terecht kunt voor zo’n prachtige HP Latex printer? U raadt het al, Repromat. Al meer dan 40 jaar de absolute expert als het gaat om grootformaat scan- en printoplossingen en hier is de HP Latex printer een prachtig voorbeeld van.

HP Latex printer is multifunctioneel, eenvoudig in gebruik en levert prachtige resultaten

De HP Latex printer is absoluut een aanrader en niet alleen vanwege haar multifunctionaliteit, maar ook vanwege de eenvoud in het gebruik. Loopt u toch nog tegen problemen aan dan kunt u gebruik maken van gratis online training tools die overal snel en eenvoudig te vinden zijn. Zo bent u niet afhankelijk van anderen, maar kunt u volledig op eigen kennis printen. Ook heeft u het volledige gebruik over allerlei kleurinstellingen. En het resultaat is direct droog. De inkt kan dus niet uitvegen en is bovendien volledig geurloos. Super handig dus. Wie wil er nu niet zo’n prachtige printer met nog veel betere resultaten? 

Kies voor de service van Repromat

Kies naast het eenvoudige gebruik, topresultaten ook voor service. Onze medewerkers zitten al jaren in het vak en weten waar zij het over hebben. Heeft u nog wat vragen stel ze aan onze medewerkers. Zij helpen u graag verder in uw keuze. En is de printer geleverd dan stopt onze service niet. Onze servicedienst checkt regelmatig het printsysteem en bij storingen kunt u altijd ons speciale storingsdienstteam inschakelen. Zij komen op ieder moment van de dag bij u langs om het problemen op te lossen. Bij Repromat bent u absoluut verzekerd van service op maat, bestel dus snel en eenvoudig een HP Latex printer door ons gewoon even te bellen, door het contactformulier in te vullen of langs te komen in onze showroom. Twijfel dus niet langer, maar kies voor de voordelen van de HP Latex printer van Repromat.