Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

De John Deere zitmaaier uitbreiden met diverse toebehoren

Een John Deere zitmaaier is alles behalve standaard. In de basis zijn deze zitmaaiers natuurlijk bedoeld om het gazon mooi, gelijkmatig en snel te maaien. Doordat de John Deere zitmaaier vloeiend en efficiënt werkt, wordt het weer een fluitje van een cent om uw gazon in goede gezondheid te houden. De zitmaaiers zijn verkrijgbaar bij De Kock Machines en uit te breiden met de meest uiteenlopende accessoires en toebehoren die uw maaier nóg veelzijdiger kunnen maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een set aanschaffen met een verdeelplaat aan de achterzijde van de maaier.

Met accessoires maakt u uw zitmaaier nóg praktischer

We noemden al even de verdeelplaat die bij De Kock Machines kan worden aangeschaft, maar er zijn nog veel meer interessante accessoires en toebehoren te verkrijgen voor de John Deere zitmaaier. Zo zijn er diverse aanhangers te koop, zoals een 13 en 18 stalen aanhanger, en een 7P en 10P aanhanger. Vanzelfsprekend wordt de zitmaaier ook een stuk praktischer wanneer deze voorzien is van een handig opvangsysteem. Ook hiervan zijn er meerdere soorten beschikbaar. Zo is er het Power Flow opvangsysteem met 2 of 3 zakken en er zijn opvangsystemen met 2 zakken voor de 100-serie en de EZtrak. Uiteindelijk kunt u uw John Deere zitmaaier uitbreiden zoals u het wilt. Wanneer u toebehoren wilt aanschaffen is het wel belangrijk om er goed op te letten dat de betreffende accessoire compatibel is met uw specifieke model zitmaaier. Hierbij helpen de specialisten van De Kock Machines u wanneer u dit wenst.

Eerst een John Deere zitmaaier kopen

Klinkt dit alles u als muziek in de oren, maar heeft u nog geen zitmaaier om de verzameling van toebehoren mee te starten? Dan is deze maaier vanzelfsprekend de meest logische eerste aankoop. Bij De Kock Machines kunt u een mooi assortiment zitmaaiers vinden, ook van het populaire merk John Deere. U kunt hier niet alleen goed terecht voor de aanschaf van een nieuw exemplaar; ook voor een tweedehands John Deere zitmaaier kunt u uitstekend bij dit bedrijf terecht.

https://dekockmachines.nl/