Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

De juiste kandidaten voor jouw interim HR-opdrachten

Zoek je kandidaten voor jouw interim HR-opdrachten? Dan is dit artikel precies wat je zoekt. In dit artikel kun je alles lezen over deze tijdelijke opdrachten en hoe je deze kunt vervullen. Deze opdrachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Het is een baan voor iemand die het leuk vindt om veel mensen te ontmoeten, maar ook snel kan schakelen. Je zoekt iemand die al de nodige kennis heeft en kan bijspringen bij bijvoorbeeld nevenactiviteiten in marketing. Four Months denkt als specialist altijd met de opdrachtgever mee, om de perfecte match tussen kandidaat en werkgever te vinden.

Tijdelijke opdrachten in de HR

Four Months is een bedrijf die gespecialiseerd is in zwangerschapsvervanging. Zij hebben een grote database met allemaal verschillende kandidaten. Het niveau van de kandidaten verschilt van junior medewerker tot een communicatiespecialist met meer dan 5 jaar ervaring. Ze werven professionals voor interimopdrachten in marketing, communicatie, HRM en management support. Voor jouw interim HR-opdrachten vind je zeker een geschikte kandidaat via deze partij. Zij helpen je de perfecte match te vinden.  

Hoe werkt het?

Wanneer er een medewerker van een bedrijf aankondigt dat ze zwanger is, neemt dat bedrijf contact op met bijvoorbeeld een bedrijf als Four Months. Zij zorgen dan voor de juiste vervanging. Ze kijken dan tussen al hun kandidaten en kiezen de kandidaat die zij vinden die het best past bij het bedrijf. En natuurlijk ook de functie. Die persoon neemt jouw HR-opdrachten over. Na 4 maanden komt de medewerker weer terug. Zoek je een kandidaat voor een wat langere periode, maar nog wel tijdelijk? Laat het de specialisten van dit bedrijf dan weten. Ze denken altijd met je mee. Ben je geïnteresseerd in de diensten van dit bedrijf? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste interim kandidaat voor jouw HR-opdrachten.

https://fourmonths.nl/