Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

De self storage in Maastricht huren voor een scherpe prijs

De bruikbare self storage in Maastricht is een erg veilige plek om je spullen op te slaan. Er wordt voor gezorgd dat alles op een veilige manier in de self storage in Maastricht staat. Niet alle goederen mag je hier alleen in plaatsen. Dit staat allemaal vermeld in de Algemene voorwaarden, maar een aantal middelen zullen hier worden benoemd: toxische en ontplofbare middelen, maar ook brandbare en bederfelijke middelen zijn verboden hier op te slaan. Dit wordt vermeld omdat dit de veiligheid van de mensen en de andere opslagruimtes in gevaar brengt. De self storage in Maastricht worden opgeslagen in een beveiligde ruimte en is ook geconditioneerd.

 

Inladen van de self storage in Maastricht

Het laden van een self storage in Maastricht kan even duren. Je bent hier zelf mee bezig wanneer je het gaat inladen. De self storage in Maastricht wordt bij je afgeleverd, dat gebeurt afhankelijk van waar je woont binnen een werkdag. Maar wanneer je alle spullen thuis al klaar hebt staan om in te laden heb je dit ongeveer binnen een uur wel ingeladen. Vooral wanneer het voornamelijk verhuisdozen zijn kan je dit binnen een zeer korte periode allemaal inladen. Wanneer je de bestelling van de self storage in Maastricht kan je direct voor de eerste maand aan huur betalen. Wanneer je uitbetaalt kan er een afspraak worden ingepland.

 

Weekendtoeslag

Wanneer je een self storage in Maastricht huurt en geleverd wilt hebben in het weekend komt hier een extra toeslag bij kijken. Mocht je ook verhuisdozen willen bestellen word je dat aangeraden directe te doen bij de bestelling van de box, zodat deze direct kunnen worden meegeleverd. Die optie krijg je ook nog te zien bij het bestellen van de self storage in Maastricht. Wanneer je alle stappen goed volgt heb je de self storage in Maastricht snel geleverd.