Business / Business Services

Dozenhal: de grootste voorraad aan verzenddozen met meer dan 2500 unieke formaten!

Verzenddozen zijn vandaag de dag nog steeds essentieel voor een goedverlopede verzending. Wilt u iets verzenden, komt u er opeens achter dat de desbetreffende verzenddoos echter veelste klein is! Bij Dozenhal vermijdt u dit soort problemen optimaal. Op Dozenhal.nl vindt u een ruim assortiment aan verzenddozen met diverse maten en diktes. Zo zit er altijd wel de geschikte verzenddoos bij. 

Verzenddozen en overige doosjes

Wat voor doos zoekt u precies? Een klein doosje voor bijvoorbeeld een kettinkje of een ietwat groter doos voor een bepaald meubilair? Bij Dozenhal vindt u gegarandeerd de doos die u in gedachten heeft. Door onze zogenaamde dozenzoeker kunt u binnen een mum van tijd uw doos op maat zoeken. Hoe het te werk gaat? U vult de lengte, breedte en hoogte in en vervolgens krijgt u direct een overzicht te zien van de gepaste kartonnen dozen. Zit uw keuze hier spijtig genoeg niet tussen? Niet getreurd, bij Dozenhal is het tevens mogelijk om een doos op maat te creëren, met of zonder bedrukking. 

Dozenhal gaat voor groen

Wij van Dozenhal vinden het belangrijk dat er gedacht moet worden aan het milieu. Zo hergebruikt Dozenhal veel verzenddozen en kleine doosjes, zodat wij het milieu voor een groot deel kunnen ontlasten. Dozenhal kent de ‘’groene’’ doos: deze staat namelijk voor een eerder gebruikte doos of een doos uit de restpartij. Bij een groene doos kunt u ook denken aan een overproductie. Deze doos verkeert nog in een prima staat en kan hierdoor hergebruikt worden. Een deugdelijke doos weggooien, dat kennen wij niet! Een duurzame oplossing is voor ons van uiterst belang. 

Nooit misgrijpen

Dozenhal heeft zes grote hallen over haar beschikking: dit betekent onder andere dat er altijd wel iets voor u tussen zit en dus te grijpen valt. Een deel van onze dozen beschikt over een plakstrip, waardoor u geen tape hoeft te gebruiken. Mocht u zelf naar voorkeur tape willen toepassen, neem dan gerust een kijkje bij onze verpakkingsmaterialen. 

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in een van onze dozen? Of bent u simpelweg op zoek naar dé geschikte verzenddoos, maar vindt u het enigszins lastig om de juiste te vinden? Geen probleem. Wat uw vraag mag zijn, wij van Dozenhal staan voor u paraat!