Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duidelijkheid en inzicht met een douane expediteur

Goederentransport van en naar het buitenland kan veel met zich meebrengen. Een douane expediteur kan u hierbij helpen. Een goede expediteur neemt u veel uit handen en maakt gebruik van de juiste software. Hiermee hoeft u niet lang te wachten op de juiste documenten. Bovendien kunt u uw vracht en de daarbij behorende ontwikkelingen altijd blijven volgen. Een douane expediteur die veel gebruik maakt van dergelijke automatiseringen is Hemetex B.V. in Rotterdam. Deze onafhankelijke partij verzorgt alle benodigde douanedocumenten en zoeken naar de meest voordelige aanbieder voor het transport van uw goederen. U heeft niet te maken met een administratieve rompslomp. Deze partij biedt u duidelijkheid en inzicht in het proces.

Van rompslomp naar eenvoud

Bij internationaal vervoer van goederen komt veel kijken. In Nederland is het aangifteproces volledig geautomatiseerd. Dat wil zeggen dat u speciale software nodig heeft om aangifte te kunnen doen. Voor export naar andere landen gelden weer allemaal andere regels. U kunt specifieke documenten nodig hebben voor het ene land en weer andere documenten voor het andere land. Het is dan ook begrijpelijk dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is een bedrijf als Hemetex B.V. een goede oplossing. Zij nemen u dit verhaal uit handen. Deze douane expediteur stelt u dan per e-mail op de hoogte van de vrijgave van uw goederen. U weet waar u aan toe bent en bent ook op de hoogte van de status van het proces.

Wat kan deze douane expediteur nog meer?

Hemetex B.V. kan echter meer dan het inklaren van goederen en het afhandelen van douanezaken. Ze kunnen namelijk ook uw goederentransport uit handen nemen. Alles onder één dak dus. Ze kunnen het hele van deur-tot-deur traject voor u plannen en uitvoeren. Ook voor goederenopslag zijn zij de juiste partij. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij deze douane expediteur.

https://hemetex.nl/