Grotebomencheque
Image default
Vervoer en transport

Een bakfiets kopen in de grootste showroom van Nederland

Bent u van plan om een bakfiets te kopen? Dan kunt u hiervoor het beste terecht bij Fietskar.nl. Deze speciaalzaak beschikt namelijk over de grootste showroom van Nederland. Hiervoor reist u af naar de Koningsstraat in Hilversum. Is dit te ver weg? Geen enkel probleem. Bij deze specialist kunt u het complete aanbod namelijk ook online ontdekken. Bovendien kunt u vanuit de webshop de bakfiets bestellen die u graag wilt hebben. De bakfiets wordt dan gewoon bij u thuisgebracht, zonder dat u hoeft te betalen voor verzendkosten. Wanneer u voor € 75,- of meer bestelt, is de verzending namelijk gratis. Ideaal wanneer u graag zo snel mogelijk een bakfiets van hoogwaardige kwaliteit wilt hebben!

De voordelen van een elektrische bakfiets

Overweegt u een elektrische bakfiets te kopen? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij Fietskar.nl. Dit type bakfiets is in korte tijd immens populair geworden, met name onder jonge ouders. Met een elektrische bakfiets kunt u namelijk gemakkelijk uw kinderen meenemen of boodschappen vervoeren. Dit is ideaal wanneer u in de stad woont en het te veel tijd kost om met de auto te gaan. Breng uw kinderen met de bakfiets naar school of doe boodschappen op deze mooie tweewieler. Door te kiezen voor een elektrische variant, maakt u het trappen een stuk minder zwaar. Een bakfiets zonder elektrische ondersteuning is ook goed te doen, maar zodra u de kar zwaar belast met bijvoorbeeld kinderen of boodschappen, is het fietsen geen pretje meer. Om eenvoudig vooruit te kunnen blijven komen, ook heuvelopwaarts, kunt u het beste een elektrische bakfiets kopen.

Maak een proefrit bij de showroom

Heeft u online een elektrische bakfiets gezien die uw interesse wekt, maar twijfelt u nog of u hem wel wilt kopen? Ga dan eens naar de showroom! Hier kunt u namelijk gratis een proefrit maken om te ontdekken of u het model fijn vindt fietsen. Woont u verder weg en is het een ritje naar Hilversum dus niet in een middag gedaan? Bestel uw fietskar dan gewoon online en probeer hem thuis uit. Bent u dan toch niet tevreden? Dan heeft u dertig dagen retourrecht.