Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Een beleggingspand verkopen

Als vastgoedspecialist investeren en renoveren wij bij DamBorg in grote perifere steden. Hieronder vallen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Damborg is voortdurend op zoek naar vastgoedbeleggingen en zijn geïnteresseerd in alles, van enkele huizen tot portefeuilles van verschillende eigendommen. Bijvoorbeeld huurappartementen, studentenhuisvesting of winkels en kantoren. Damborg koopt zowel woningen in goede als slechte staat, leegstaande panden of panden met huurders. In die gevallen nemen zij ook het huurcontract en de bewoners die op dat moment in uw woning wonen over. Een snelle en steeds veranderende vastgoedomgeving is altijd een goede zaak, Damborg kan concurrerende prijzen en de juiste voorwaarden bieden om aan uw behoeften te voldoen.

Damborg koopt onroerend goed rechtstreeks van mensen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat zij bezuinigen. U hoeft bij Damborg geen notariskosten online te betalen, zodat u uw vastgoedbelegging snel en eenvoudig kunt verkopen. Onze financieringsvrije reservering staat voor u klaar bij DamBorg, zodat uw verkoop vlekkeloos verloopt. Wij werken graag voor u uit wat de beste bezorgdatum is. Staat u op het punt uw woning te verkopen of overweegt u nog uw mogelijkheden? Damborg doet een vrijblijvend bod op uw beleggingspand.

Een beleggingspand verkopen aan een vastgoedbelegger

Het team van Damborg bestaat uit ervaren professionals die onvermoeibaar voor u werken om de beste beslissingen voor u te nemen, discreet en betrouwbaar. We zijn ervan overtuigd dat we met onze jarenlange ervaring het spek in huis kunnen halen. Als u te allen tijde op de hoogte wilt blijven van onderhoud, reparaties en uw huurders, houd dan de staat van het pand in de gaten.

Voordelen van een samenwerking met Damborg

  • Geen financieringsreservering; daardoor een snel en vlot verloop van de verkoop van uw vastgoedbelegging;

  • Een marktconforme prijs; Door onze lange beleggingshorizon zijn wij niet gevoelig voor economische schommelingen;

  • Geen bemiddelingskosten of notariskosten; DamBorg regelt deze;

  • Een leveringstermijn tussen 1 dag en 12 maanden na ondertekening van de koopakte, afhankelijk van uw wens;

  • Direct uw geld en zekerheid.