Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een emmer of liever een vouwkrat met tekst?

Bij Emmer-shop kiest u ervoor om huishoudartikelen zoals een emmer te bedrukken met tekst of logo’s. Deze bedrukkingsspecialisten blinken uit in het bedrukken van emmers, maar als u liever een ander product laat bedrukken, heeft u hier ook ruime keuze in. Denk bijvoorbeeld eens aan een kunststof vouwkrat! Dit is een fantastisch product als u graag uw boodschappen in een krat meeneemt. Wilt u echter niet het risico lopen dat een andere klant in de winkel er per ongeluk met uw krat vandoor gaat? Dan is het een goed idee om uw krat te personaliseren bij Emmer-shop. U heeft keuze uit veel kleuren en u bepaalt zelf wat de tekst wordt!

Waarom een vouwkrat met tekst?

Een vouwkrat is eens iets anders dan een bedrukte emmer met tekst. Beide zijn origineel, maar een vouwkrat is een voorwerp waar iedereen wel een goede bestemming voor weet. Of u het nu voor uzelf doet of dat u als bedrijf vouwkratten wilt bedrukken, het is allemaal een goed idee! Voor zakelijk gebruik is het een origineel cadeau voor werknemers, klanten en zakenrelaties. Als u uw logo erop laat zetten en het krat weggeeft, maakt u ontzettend goede reclame voor uw bedrijf. De gebruiker wordt namelijk constant aan uw bedrijf herinnerd en maakt ongemerkt reclame voor uw bedrijf. Ook voor uw bedrijf zelf is het een leuke investering. U kunt veel spullen opbergen in een vouwkrat en op het moment dat deze niet nodig is, klapt u deze eenvoudig weer in elkaar. Het is ruimtebesparend en ontzettend geordend!

Ontwerp uw vouwkrat

Bij Emmer-shop krijgt u waar voor uw geld. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend doordat de productie in eigen huis plaatsvindt. Ziet u het dus helemaal zitten om een emmer met tekst te bedrukken of een vouwkrat te ontwerpen? Bestel uw items dan eenvoudig via de webshop van de specialisten!