Grotebomencheque
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een kwalitatief hoogwaardig boek drukken of printen tegen een scherpe prijs

Veel mensen denken dat boeken drukken of printen bij een uitgeverij duur is. Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bij Bookadew, een commerciële drukkerij in Roermond, laat je jouw boek vakkundig drukken of printen. De vakmensen van deze uitgeverij bewijzen dat hoge kwaliteit en lage kosten goed samen gaan. De drukkerij levert namelijk hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen een scherpe prijs.

Kom niet voor verrassingen te staan

Of je nu één boek of 500 boeken laat printen, Bookadew maakt het drukken of printen van een boek gemakkelijker en goedkoper dan ooit. Door middel van de prijscalculator kom je namelijk in acht simpele stappen gemakkelijk achter de kosten van jouw boek. Bij de prijscalculator geef je informatie in over onder andere:

  • Het type kaft (hard- of softcover)
  • Het formaat: A5 (staand of liggend), A4 (staand of liggend), vierkant (210 mm x 210 mm), afwijkend
  • Aantal pagina’s
  • Soort papier (mat of glanzend)
  • Monochroom of kleur
  • Afwerking (leeslintjes, schutbladen, laminaat, et cetera)

Hierdoor weet je precies wat de kosten zijn om jouw boek te laten drukken. Wanneer je tevreden bent over jouw boek, kun je meteen je boek laten drukken. Vanaf een oplage van 25 boeken kun je zelfs eerst een gratis proefdruk krijgen. Hierdoor weet je wat je kunt verwachten. Deze uitgeverij zet alles op alles om ervoor te zorgen dat jij het boek ontvangt dat je voor ogen hebt.

Laat jouw boek drukken of printen door experts

De vakmensen van Bookadew vinden dat elk boek alle aandacht verdient. Bij deze drukkerij in Roermond kun je daarom altijd terecht voor advies en inspiratie. Dit bedrijf biedt de vrijheid om alles te maken wat jij wilt. De uitgeverij biedt service en werkzaamheden aan die uniek zijn in Nederland en België. De experts leveren maatwerken en persoonlijke aandacht. Neem contact op met de boekenexperts en breng jouw ideeën tot leven.