Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Een stevige cementdekvloer op duurzame wijze laten plaatsen

De deskundige vloerleggers van Multi Vloeren Brabant in Boekel vinden het belangrijk om een cementdekvloer op duurzame wijze aan te leggen. Daarom gebruiken zij glasvezelnetten om de cementdekvloer te wapenen in plaats van metalen netten. Deze bewuste keuze leidt tot een vermindering in gebruik van aanmaakwater, wat uiteraard in lijn is met de trend van duurzaam bouwen. Bovendien zorgt het gebruik van minder aanmaakwater ervoor dat de sterkte van de cementdekvloer ongeëvenaard is. Het risico op krimpscheuren is bijna nihil en een cementdekvloer kan ontzettend zwaar worden belast wanneer de wapening goed geplaatst is. Wanneer u de cementdekvloer direct op de isolatie aanbrengt of wanneer de vloer minder dan 6 cm dik is, dan is het noodzakelijk om een stevige wapening aan te brengen.

Laat een vloerverwarming plaatsen die energiebesparend en comfortabel is

Een vloerverwarming infrezen is een keuze die veel woning- en pandeigenaren tegenwoordig maken. Verwarmen met vloerverwarming is een zeer gezonde manier, omdat er minder risico is op vochtplekken en schimmels dan met een reguliere radiatorverwarming. Bovendien is het energiebesparend, comfortabel en esthetisch omdat de verwarming onder de vloer ligt. Voor het laten infrezen van een vloerverwarming in de wapening schakelt u best een expert in die gespecialiseerd is in vloeren met verwarmingselementen. Op die manier weet u zeker dat alles op de correcte wijze wordt uitgevoerd en geplaatst, zonder onnodige risico’s.

Vraag een offerte aan over het laten plaatsen van een cementvloer met vloerverwarming

Heeft u een cementdekvloer waar u een wapening in aan wilt laten brengen? Of wilt u meteen een vloerverwarming laten infrezen door een professional? In beide gevallen staan de deskundige medewerkers van Multi Vloeren Brabant uit Boekel voor u klaar. Dankzij de expertise van deze vloerspecialist bent u verzekerd van een perfect afgewerkte cementdekvloer waar u indien gewenst de vloerverwarming bij laat infrezen voor een optimaal resultaat. Wilt u meer informatie? Op de website vindt u alle contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken of een offerte kunt aanvragen.