Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Een tuinarchitect gespecialiseerd in moderne tuinen

Bent u een liefhebber van moderne tuinen en zoekt u een tuinarchitect om voor u een prachtige nieuwe tuin te ontwerpen en te realiseren? Er zijn genoeg architecten met een specialisatie in moderne tuinen, waaronder de architecten van Stoop Tuinen. U heeft misschien al een idee van hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Bespreek uw wensen met uw architect en hij of zij maakt een prachtig ontwerp, waar u uiteraard nog feedback op kunt geven. Zo krijgt u zeker de tuin van uw dromen.

Het verschil tussen een tuinarchitect en een hovenier

Een tuinarchitect onderscheidt zich ten opzichte van een hovenier door de hoeveelheid disciplines die hij beheerst. Een hovenier heeft zonder enige twijfel verstand van tuinen, maar dan vooral van de aanleg en beplanting ervan. Een hovenier is geen allround ontwerper zoals een architect dat wel is. Waar een hovenier vooral praktisch denkt en vaak kijkt naar een invulling binnen bestaande kaders, kan een tuinarchitect helemaal vanaf nul beginnen en komen met een oplossing of een design dat uw verwachtingen overtreft. Een goede architect combineert de praktische kennis van een hovenier met ontwerptalent en creativiteit. Met andere woorden: wilt u uw tuin en echte make-over geven? Dan kunt u het beste een tuinarchitect inschakelen. De extra kosten van een architect vallen in de praktijk vaak mee en bovendien doet u een investering waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Laat u inspireren!

Weet u nog niet helemaal hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien? Dat is geen enkel probleem. Laat de tuinarchitect van Stoop Tuinen vooral tuinen zien die u mooi vindt. Zo komt u sneller tot het ontwerp van uw eigen tuin. Ook de architect zelf heeft waarschijnlijk talloze ontwerpen die hij of zij u kan voorleggen ter inspiratie. Ook wanneer het op uw tuin aankomt, geldt dat het helemaal niet erg is om u te laten inspireren door eerdere geslaagde voorbeelden. Uw architect zal altijd persoonlijke touches voor u aanbrengen.

https://www.stooptuinen.nl/