Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Egaline, tegellijm en primer vind je op Egaline Online

Zoek je een materiaal om je ondervloer te egaliseren? Dan kun je het beste egaline kopen. Deze egalisatiemortel zorgt voor een egale en strakke ondervloer. Na het egaliseren gaat het leggen van de vloer eenvoudig. Wanneer je gaten niet egaliseert zie je dit terug als je de vloer hier overheen legt. Wat er minder strak uit zal zien. Daarom is het zeker de moeite waard om je vloer te egaliseren. Egaline Online heeft in zijn webshop diverse soorten egaline van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Alle materialen zijn geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. Je vindt er de merken: Atlas, Excel en Kiesel.

Betegelen met een flexibele tegellijm

Wil je de badkamer, toilet of keuken betegelen? Om deze klus te klaren heb je tegels en een flexibele tegellijm nodig. Elke tegel en ondergrond is weer anders. Daarom heeft Egaline Online diverse tegellijmsoorten voor binnen- en buitenshuis. Voordat je gaat betegelen is het verstandig om je de wanden vet- en stofvrij te maken. Ook is het aan te raden om voor het betegelen een voorstrijkmiddel te gebruiken. Hiermee droogt de tegellijm minder snel uit zodat je meer tijd hebt om rustig te betegelen. Als je tegel over tegel gaat leggen is Atlas Geoflex een goede keuze.

Perfecte hechting met een voorstrijkmiddel

Ben je van plan om te gaan behangen of schilderen? Om ervoor te zorgen dat je afwerklagen zich goed hechten kun je het beste een voorstrijkmiddel gebruiken. Daarbij voorkom je hiermee strepen op de muur, verf die afbladdert of het loslaten van behang. Een voorstrijkmiddel/primer is een waterig goedje dat je op de wand verspreidt, voordat je gaat verven of behang aanbrengt. Je kunt het gebruiken voor diverse oppervlakken waaronder beton, metselwerk, gipsplaten en behangpapier.

Ben je een professional en wil je een grote bestelling plaatsen? Bij Egaline Online is dit zeker mogelijk. Zij beschikken over een ruime voorraad zodat jij snel aan de slag kunt met jouw project.

https://egaline.online/