Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Emigreren naar Curaçao zonder zorgen over uw spullen

Emigreren naar Curaçao gebeurt om verschillende redenen. Het kan zijn dat u uw pensioenjaren op het tropische eiland wilt doorbrengen. Maar het kan ook om een tijdelijke verhuizing gaan in verband met werk. Wat de reden ook is, u wilt uw vertrek naar de Cariben natuurlijk goed regelen. Een emigratie naar Bonaire, Curaçao, Aruba of Sint-Maarten moet dan ook goed worden voorbereid. Neem tijdig contact op voor het transport van uw spullen. Ook als u niet alles wilt meenemen maar een deel van uw meubilair in Nederland laat opslaan is het belangrijk om zo vroeg mogelijk een transporteur te benaderen. Zo weet u zeker dat alles ruim op tijd geregeld is.

Veilig transport van uw spullen over zee

De goedkoopste manier van transport van uw spullen bij een emigratie naar Bonaire is over zee. Dit neemt uiteraard wel de nodige tijd in beslag. Als u gaat emigreren naar Curaçao of een van de andere eilanden, neem dan direct als de tijdsplanning bekend is contact op met Carib Intertrans. Zij helpen u met het regelen van het transport. Uw spullen gaan aan boord van een vrachtschip en worden veilig vervoerd. Zij regelen ook de verzekering van het vervoer en de formaliteiten bij de douane. Over het algemeen kan een goede garantie worden gegeven over het moment waarop uw spullen ter plaatse arriveren. Vervoer per vliegtuig is eveneens mogelijk maar dit is veel duurder dan per schip.

Kies voor betrouwbaar transport bij uw verhuizing naar de Cariben

Als u gaat verhuizen naar een eiland in de Caribische Zee dan wilt u uw persoonlijke spullen natuurlijk meenemen. Uw emigratie naar Bonaire regelt u goed en vlot met een betrouwbare transportbegeleider als Carib Intertrans. Ook als u gaat emigreren naar Curaçao staan zij graag voor u klaar. Meer informatie over de werkwijze vindt u op de website. Hier kunt u ook direct een offerte aanvragen voor het verschepen van uw spullen.