Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Geld investeren binnen de toeristische sector

Geld op een spaarrekening zetten wordt in deze tijd helaas niet meer beloond en er zijn zelfs banken waar men tegenwoordig moet betalen om te kunnen sparen. Het is logisch dat u dan gaat kijken naar andere manieren om iets met uw geld te doen. Eén van de opties die steeds aantrekkelijker wordt is investeren in vastgoed. Als u geld wilt investeren dan zijn er talloze mogelijkheden hoe u dit aan kunt pakken en waar u uw geld kunt investeren. Het is daarom belangrijk dat u zich goed oriënteert en dat u zich verdiept in de mogelijkheden. Eén van de opties die zeker de moeite waard is om te overwegen is het investeren van uw geld in Center Parcs Vastgoed.

Hoe werkt investeren in dit bedrijf?

Als u ervoor kiest om geld te investeren in Center Parcs Vastgoed, dan doet u dit door een vakantiewoning op één van de parken te kopen en deze vervolgens weer te verhuren aan Center Parcs Vastgoed. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een huurovereenkomst of een beheerovereenkomst. Vanaf daar wordt in principe alles geregeld door Center Parcs Vastgoed. U hoeft zich dus niet bezig te houden met eventuele leegstand en exploitatie, maar ook niet met onderhoud, energie en verzekeringen. Daarnaast bent u vanzelfsprekend wel in de mogelijkheid om van uw eigen vakantiewoning gebruik te maken wanneer u dit wilt.

Het andere voordeel van geld investeren in dit bedrijf

Het andere voordeel van investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is dat u ook op een duurzame manier investeert. Center Parcs Vastgoed heeft duurzaamheid en verduurzaming hoog in het vaandel staan en is hier dan ook dagelijks mee bezig. Hierdoor hebben verschillende vakantiewoningen al een eco-label en wordt er ook gewerkt met onder andere milieucertificering. Dit is vrij uitzonderlijk in deze sector. Daarnaast zijn er zelfs vakantiewoningen die bijna volledig energieneutraal zijn.