Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Geniet van een onvergetelijke vakantie als alleenstaande ouder of single

Ben je single en ben je gek op reizen, maar wil je dit liever niet in je eentje doen? Of ben je alleenstaande ouder en wil je graag samen met je kind op vakantie voor mooie herinneringen voor het leven? Bij One2gethertravel is het allemaal mogelijk. Deze specialist biedt diverse reizen aan voor alleenstaande ouders en voor singles. Je bepaalt zelf waar je heen gaat en wat voor vakantie het moet worden. Kies voor een warm land met veel zon of ga op wintersport in Oostenrijk.

Ga op reis met andere singles met dezelfde interesses

Wanneer je single bent, maar wel met andere mensen op vakantie wilt, dan zijn de single reizen van deze specialist ideaal voor jou. Je gaat op vakantie met andere singles die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde reisinteresses hebben. Hierdoor geniet je van een unieke groepssfeer, leuke activiteiten en geniet je van een heerlijke vakantie. Twijfel je of single reizen iets voor jou is? Probeer dan een van de shortbreaks uit die One2gethertravel aanbiedt.

Boek een vakantie met je kind voor onvergetelijke herinneringen

Wanneer je een alleenstaande ouder bent, kan het lastig zijn om een vakantie te organiseren. Je wilt natuurlijk dat jijzelf, maar zeker je kind een onvergetelijke tijd beleeft. Als ouder kun je genieten van leuke activiteiten, goede gesprekken met andere ouders, borrelen en gezamenlijk eten. Ook voor je kind is er genoeg te beleven. Denk hierbij aan een animatieteam of leuke excursies. Ook wanneer je samen met je kind op pad wilt, is hier alle ruimte voor. Jullie bepalen zelf waar jullie zin in hebben en hoe de dag eruit komt te zien.

Bekijk het aanbod van deze specialist

Lijkt het single reizen je wel iets of wil je graag als alleenstaande ouder graag met je zoon of dochter op vakantie? Schakel dan de hulp in van One2gethertravel voor een onvergetelijke ervaring. Wanneer je meer informatie wilt of vragen hebt over de mogelijkheden kun je altijd bij de medewerkers van deze specialist terecht. Zij geven je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Gerelateerde artikelen

Adverteren op Facebook

Duurzame stedenbouw: het stimuleren van milieuvriendelijkheid in de stad

Besteed uw klus in de elektrotechniek uit aan dé specialist van Noord-Brabant