Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Genieten van speeddaten met Search4Love

Met Search4Love gaan speeddaten in Rotterdam, dat is een absolute aanrader! Vraag jij je af of speeddaten wel echt leuk is? Daar hebben wij een kort antwoord op: speeddaten is zeker leuk! En het is niet alleen leuk, het is ook nog eens zeer doeltreffend. Want met speeddaten leer je de leukste vrijgezellen kennen en maak je grote kans om een potentiële partner te ontmoeten.

Daten met meerdere vrijgezellen op een gezellige locatie

Dus ben jij vrijgezel en ben je het eigenlijk wel zat om vrijgezel te zijn? En weet je niet zo goed waar te beginnen in de zoektocht naar de liefde? Stop met zoeken en schrijf je in voor een speeddate event met Search4Love. Wij zoeken voor jou zo’n 15 vrijgezellen die je bij het speeddate event zal ontmoeten. Met alle 15 vrijgezellen (soms zijn het zelfs wel 20 vrijgezellen) ga je op date.

Die dates zien er als volgt uit: je hebt met iedere vrijgezel een gesprekje van ongeveer vier minuten. Binnen die tijd kan jij leuke vragen stellen, de vrijgezel tegenover jou stelt op zijn of haar beurt leuke vragen aan jou. Zo leren jullie elkaar een beetje kennen. Binnen die vier minuten ontdekken jullie allebei of er een klik met de ander gevoeld wordt. Is die klik er voor jou? Top. Dan kan je voor deze date op je speeddate kaart een kruisje bij ‘ja’ zetten. De speeddate kaart heb je bij aanvang van de avond van ons gekregen. Je houdt op deze kaart na elke date bij wat je ervan vond. Je zet na elke date een kruisje bij ‘ja’ of ‘nee’, afhankelijk van wat jij van de date vond. Heb jij ‘ja’ ingevuld bij een date en heeft de ander dat ook bij jou gedaan? Geweldig, jullie zijn een match! Jullie ontvangen in alle privacy de mailgegevens van elkaar zodat jullie zelf met elkaar in contact kunnen komen.

Speeddaten in andere steden? Dat kan!

Speeddaten in Rotterdam is één van de mogelijke opties. Want een speeddate in Eindhoven, Utrecht, Groningen, Amsterdam en nog tal van andere steden kan ook.

Wacht niet langer en ontdek ook hoe leuk speeddaten is!

 

https://www.search4love.nl/