Grotebomencheque
Image default
Huishoudelijk

Goed onthardingszout zorgt voor minder verstoppingen

Heeft u regelmatig last van verstopte leidingen en machines? Dan is het verstandig om gebruik te maken van onthardingszout. Onthardingszout werkt namelijk als een filter en trekt kalkvormende mineralen uit het water. Op deze manier raken uw leidingen en machines minder snel verstopt. Door dit zout maakt u het water ook geschikt om te gebruiken in uw zwembad of uw huis of bedrijf. Wanneer u onthardingszout gaat kopen, wilt u dit natuurlijk bij een specialist doen die er veel verstand van heeft. Bij H. van Namen B.V. bestelt u de hoeveelheid zout dat u nodig heeft. Koopt u hier onthardingszout bij deze specialist? Dan bent u verzekerd van hygiënische verpakkingen. Ook heeft u de garantie dat de inhoud helemaal vrij is van verontreinigingen.

Ga voor onthardingszout dat goed samengeperst is

Bij deze specialist koopt u onthardingszout in zakken van 10 of 25 kg of kiest u voor het zout in de vorm van tabletten. De samenstelling van onthardingszout staat bijna gelijk aan eenvoudig keukenzout. Het nadeel van keukenzout is dat dit snel gaat klonteren, vanwege de structuur. Wanneer dit gebeurt, ontstaat er een zoutlaag in de waterontharder. U raadt het al, dit leidt dan weer tot verstoppingen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor onthardingszout, zodat u verzekerd bent van een goede werking. Let er bij het kopen van zout op of de korrels of tabletten goed samengeperst zijn. Hoe harder ze zijn samengeperst, des te kleiner is de kans op klontering in uw leidingen.

Bestel het puurste zout bij dé specialist

Bent u van plan om onthardingszout te kopen voor uw leidingen en machines? Dan is het belangrijk om op de zuiverheid van het zout te letten. Hoe hoger het percentage is, des te hoger de kwaliteit van het zout is. Bij H. van Namen B.V. koopt u onthardingszout dat bestaat uit 99,8% puur zout. Hierdoor zijn er geen verontreinigde stoffen toegevoegd waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij uw machines en leidingen die u gebruikt voor voedselconsumptie.

https://www.vannamen.nl/