Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Goede werkzaamheden van deze schoorsteenveger uit Roermond

Wij wonen al lange tijd in hetzelfde huis en vonden het daarom wel eens tijd om op zoek te gaan naar een schoorsteenveger in Roermond. Dat was dan ook de reden dat wij besloten om op internet te gaan kijken naar verschillende schoorsteenvegers in de omgeving. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Schoorsteenveegbedrijf Hendriks omdat dit bedrijf erg goede kwaliteit levert. Wij hoorden namelijk van een van onze buurtgenoten dat zij ook hun schoorstenen hebben laten vegen. Zij hadden dit gedaan bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks en daar hadden zij dan ook erg positieve ervaringen mee. Voor ons was dit genoeg reden om contact op te nemen met Hendriks en hen te vragen naar de verschillende opties.

Gelijk goed advies van deze schoorsteenveger uit Roermond

Toen wij contact opnamen met deze schoorsteenveger uit Roermond, verliep alles meteen erg soepel. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks reageerde erg goed op onze vraag en bracht gelijk een advies uit. Ook vroegen wij of het mogelijk was om een offerte te ontvangen en deze kregen wij dan ook snel thuisgestuurd. De offerte was erg helder en duidelijk en daardoor konden wij precies zien wat wij allemaal konden verwachten. Wij besloten direct om weer contact op te nemen met Hendriks en te vragen wanneer zij tijd hadden om langs te komen. Er was al erg snel een plekje vrij in hun agenda en daardoor was de afspraak ontzettend snel geregeld. Dit vonden wij erg fijn en daardoor was onze schoorsteen erg snel geveegd. Wij waren ook nog eens erg tevreden met het werk en de resultaten en zouden dit bedrijf dan ook zeker aan andere aanraden.

Een prima prijs-kwaliteitverhouding

De kwaliteit die Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft geleverd, was erg goed. Wij zijn zeer te spreken over hun werkzaamheden en ook over de prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad schoorsteenveegbedrijf Hendriks dan ook zeker aan en hoop dat zij in de toekomst nog veel meer mensen blij mogen maken door hun schoorsteen te vegen. Wij kijken in ieder geval met een goed gevoel terug op Hendriks en zijn blij dat wij met hen in zee zijn gegaan. In de toekomst weten wij welk bedrijf wij weer moeten benaderen!