Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het API platform voor uw systemen

Tegenwoordig staan alle apparaten en applicaties met elkaar in verbinding. Het communiceren van apparaten is namelijk nodig om een goede dienstverlening te kunnen geven. Zo maakt bijvoorbeeld iedereen gebruik van Google Maps, waarbij GPS noodzakelijk is. Voor het bedrijfsleven kan een API platform echter weer andere zaken realiseren. Door zelf gebruik te maken van een integratieplatform voor uw API’s, heeft u de mogelijkheid om de apparaten en systemen met elkaar te laten communiceren en het eenvoudiger te maken om de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering uit te voeren. Hiervoor is slechts de hulp van Datacon nodig, waardoor het integratieplatform bij uw bedrijf komt.

Data binnen verschillende onderdelen

Dankzij het API platform kunnen de API’s op een goede manier communiceren. Hier is maatwerk voor nodig. Alle distributiekanalen zullen namelijk op een andere manier van communicatie voorzien moeten worden. Het platform zal daarom altijd aan uw bedrijf aangepast worden. Daarbij wordt gekeken naar de apparaten die van de communicatie voorzien moeten worden. De boekhouding, kassa, het pinapparaat en de systemen waarin de data opgeslagen wordt, zijn hier slechts enkele voorbeelden van. De communicatie kan ervoor zorgen dat uw diensten sneller en efficiënter bij de klanten terecht komen en u de klanttevredenheid hoog kunt houden.

Minder tijd kwijt binnen het bedrijf

Het integratieplatform kan er dan voor zorgen dat facturen automatisch verstuurd worden en worden verwerkt in het kasboek. Aan het einde van de dag bent u niet al te lang meer bezig met de verwerking van de producten en diensten die aan de klanten geleverd zijn. U kunt uw diensten aanzienlijk verbeteren door gebruik te maken van het API platform. Door te kijken naar de verschillende service levels wordt het volledig aan uw bedrijf aangepast. Daarbij zal het platform mee kunnen groeien met uw bedrijf, waardoor u in de toekomst ook altijd beter uit bent.