Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Het hoe en wat van producten importeren vanuit China

Beginnen met producten importeren vanuit China? Waarom niet. Vandaag de dag is dat lang zo moeilijk niet meer als pakweg dertig jaar geleden. Met CSP gaat er namelijk een wereld voor u open. Dit bedrijf stelt u in staat om op effectieve wijze producten te importeren vanuit China. Dit gaat bovendien verrassend snel. Het bedrijf is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 2004. Inmiddels heeft het ruim 15 jaar ervaring in de Aziatische markten en heeft het veel lokale partners in China naar zich toe getrokken. Wilt u producten importeren vanuit China? Dan kunt u tegen verschillende problemen aanlopen, maar niet als u de expert inschakelt. Voor elk praktisch probleem kan een betrouwbare oplossing worden geschetst. U krijgt het steuntje in de rug dast u nodig heeft om op succesvolle wijze langdurig te handelen met China.

Waar onderscheidt het bedrijf zich in?

CSP onderscheidt zich in zijn hoge kennisniveau van de Aziatische (met name de Chinese) markt, een hoge mate van vakmanschap en natuurlijk de nodige flexibiliteit om ook met onvoorziene situaties om te kunnen springen. Flexibiliteit is altijd een vereiste als u over de wereld handel drijft. Met de expert krijgt u betrouwbare import begeleiding. Producten importeren vanuit China gebeurt aan de hand van strategische outsourcing. De werkwijze is altijd oplossingsgericht. Uw marge in verkoop- en kostprijs zal aanzienlijk worden vergroot. Producten importeren vanuit China heeft, met de juiste kennis in pacht, verschillende grote voordelen.

Ruim aanbod van diensten

Gaat u een partnerschap aan met bovenstaande expert, dan krijgt u tot tal van diensten toegang. Het is mogelijk de productie in zijn geheel vanuit Nederland kunt beheren, terwijl u de producten (met dank aan de lokale partners van de expert) in China kunt laten produceren. De producten die u op maat en naar wens hebt laten produceren, kunt u vervolgens weer importeren. Zo is het producten importeren vanuit China super voordelig.

https://www.cspacific.com/