Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Hoe bescherm je je telefoon

We kunnen niet meer zonder ze, mobiele telefoons. En alhoewel ze ons leven een stuk makkelijker maken, brengen ze ook behoorlijk wat stress met zich mee. Er wordt tegenwoordig van ons verwacht dat wij altijd bereikbaar zijn. Is het niet voor een groepsopdracht voor school, dan is het wel omdat je baas wil vragen of je niet toch een extra dienst kunt werken. Een kapotte telefoon is dus iets wat wij ons tegenwoordig niet meer kunnen veroorloven. Daarbij komt dat we op onze telefoon ons hele leven opslaan. Gesprekken met vrienden, foto’s van de familievakantie, alle herinneringen staan op onze telefoons. Des te meer reden dus om je telefoon goed te beschermen. Dit kun je doen door gebruik te maken van een telefoonhoesje en een screenprotector.

 

Telefoonhoesje

De beste manier om je telefoon te beschermen is door gebruik te maken van een telefoonhoesje. Telefoonhoesjes komen in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een zacht silicone telefoonhoesje of een hard kunststof telefoonhoesje. Vaak kun je deze kiezen in veel verschillende designs. Hierdoor ziet je telefoon er extra vrolijk uit. Voor mensen die graag niet te veel bagage meenemen en het liefst alleen hun telefoon in hun zak duwen is er ook een speciaal hoesje. Dit is een hoesje die je met een klepje voor het beeldscherm kunt dichtklappen. In dit klepje is er vaak voldoend plek om je ID-kaart en je pinpas in te stoppen. Zo heb je niks anders meer nodig dan je telefoon in je hoesje. Het voordeel van dit hoesje is dat ook meteen je scherm beschermd is als je hoesje dicht is. Wil je dit klepje echter niet en wil je toch scherm beschermen, dan kun je kijken naar een screenprotector.

 

Screenprotector

Een screenprotector is een extra laag die je over je beeldscherm aanbrengt. Dit is vaak een sticker of een vloeistof. Het aanbrengen van een screenprotector kan best lastig zijn. Er kunnen namelijk bubbeltjes onder ontstaan. Laat dit daarom het liefst door een professional doen.

https://www.telefoonhoesje.nl/