Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Hovenier Veenendaal voor een nieuwe tuin

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal voor het aanleggen van uw nieuwe tuin? Kijk dan eens op de website van hoveniersbedrijf van de Kraats. Wij onderhouden niet alleen tuinen, maar ontwerpen deze ook en leggen ze zelfs aan! Bij ons bent u aan het juiste adres als u kwaliteit voorop stelt.

Hovenier Veenendaal voor zakelijke en particuliere klanten

Van de Kraats is de hovenier in Veenendaal die voor zowel particuliere als bedrijfstuinen de handen uit de mouwen steekt. Ons team staat klaar voor iedereen die een mooie tuin wilt. Een mooie tuin kan alleen worden gerealiseerd door middel van goede vakmensen en uitstekend materiaal. Ons familiebedrijf heeft beide. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren en goed geschoold. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste machines en moderne apparatuur. Een groot deel hiervan werkt op accustroom, beter voor het milieu dus! Door het gebruik van gespecialiseerde, moderne apparatuur kunnen wij de klussen snel en goed uitvoeren. Onze medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat, zodat u echt kunt genieten van uw tuin.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Wij zorgen altijd voor een goede afwerking van uw tuin, zodat écht alles er top uitziet. Wij houden bij het ontwerp van een tuin altijd rekening met uw wensen en uw smaak. Een tuin is natuurlijk zeer persoonlijk. Wanneer u gebruik gaat maken van onze diensten, gaan wij dan ook altijd eerst met u rond de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Na dit gesprek gaat onze ontwerper, die meer dan tien jaar ervaring heeft, aan de slag met de tekeningen. Op de tekeningen kunnen uiteraard nog kleine details worden aangepast, zodat de tuin helemaal naar uw smaak is. Wij houden ook rekening met de grondwaarden en de groei van de huidige beplanting, zodat wij op de juiste manier uw tuin kunnen aanleggen.

Over ons

Bij hoveniersbedrijf van de Kraats staan wij graag voor u klaar bij zowel het ontwerp, als de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Op onze website ziet u welke projecten wij al eerder hebben mogen doen. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in op onze website.