Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Huur of koop een gepersonaliseerde desinfectiezuil op maat

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat u een hoogwaardig desinfectiezuil kan leveren? Desinfectie-Paal B.V. is dé specialist op het gebied van het ontwerp en de levering van desinfectiezuilen van professionele kwaliteit. Het bedrijf heeft al vele bedrijven voorzien van passende oplossingen op maat. Wat voor soort onderneming u ook heeft: de specialist ontwikkelt een gepersonaliseerde desinfectiepaal voor u op maat. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Het waarborgen van de veiligheid

Om de verspreiding van virussen, en in het bijzonder het coronavirus, tegen te gaan, is het van noodzakelijk belang dat gestelde maatregelen op het gebied van hygiëne nauwkeurig worden nageleefd en deze te allen tijde worden gewaarborgd. Beschikt u over een eigen onderneming, zoals een horecagelegenheid? Dan is de aanschaf van een hoogwaardige desinfectiepaal geen overbodig luxe. Door een desinfectiepaal direct bij de ingang van uw zaak te installeren, attendeert u uw gasten er direct op hun handen te ontsmetten alvorens zij uw horecagelegenheid betreden. Door dit te doen, is het mogelijk de verspreiding van het virus tot op zekere hoogte terug te dringen. Bestelt u een desinfectiezuil bij Desinfectie-Paal B.V., dan heeft u de mogelijkheid de mobiele dispenser te personaliseren door middel van een logo. Op deze manier heeft u een aantrekkelijk visitekaartje bij uw deur geïnstalleerd staan, welke qua stijl naadloos aansluit op uw huisstijl.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag een hoogwaardige desinfectiepaal bestellen? U koopt of huurt een mobiele dispenser al vanaf € 29,00 per maand. Een torenhoge investering is dus niet nodig om uw horecaonderneming te voorzien van kwalitatieve, effectieve desinfectiemethodes. Heeft u vragen over de aanschaf van een gepersonaliseerd desinfectiezuil of wilt u meer weten over de diensten van Desinfectie-Paal B.V.? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Zij voorzien u van gedegen advies en samen met u vinden zij een passende oplossing voor u specifieke situatie.