Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels

Zoek je een nieuwe eettafel, een salontafel of een andere tafel? Overweeg dan eens een industriële tafel.

Wat is een industriële tafel

Een industriële tafel combineert een mooi en authentiek eikenhouten tafelblad met moderne metalen onderdelen. Door de combinatie van rechte lijnen en de natuurlijke materialen ontstaat een heel bijzondere sfeer. Dit zie je heel duidelijk in interieurs in industriële stijl, maar ook in andere interieurs geven industriële tafel een heel mooi stijlaccent.

Industriële tafels online bestellen

Bij Tafels99 hebben we een enorm assortiment industriële tafels in allerlei vormen en maten. Rond, rechthoekig, vierkant of ovaal en van 80 centimeter tot 4 meter lang. Weet je wat je zoekt? Dan heb je in een paar minuten door of het één van de industriële tafels is die uit voorraad leverbaar is. Kies je voor één van de industriële tafels uit voorraad? Dan heb je hem in 15 werkdagen in huis. Of kom hem halen in Zevenaar en je kunt vanavond al aanschuiven!

Industriële tafels, maar dan ambachtelijk

De naam doet vermoeden dat industriële tafels in een fabriek gebouwd worden en dat je dus alleen kunt kiezen uit een beperkt aantal modellen. Toch hoeven industriële tafels niet van de lopende band te rollen. Ze kunnen ook op ambachtelijke wijze worden vervaardigd, gewoon met ouderwets handwerk.

Bij Tafels99.nl worden industriële tafels geproduceerd door eigen vakmensen die een eigen werkplaats hebben met alle gereedschappen die ze maar kunnen verlangen. Daardoor kunnen ze alles maken wat ze (of jij!) maar kunnen verzinnen. Industriële tafels op maat? Geen probleem!

Kom industriële tafels kijken

Wil je kijken of industriële tafels iets voor jou zijn? Kom dan eens industriële tafels kijken in de showroom van www.tafels99.nl in Zevenaar. Misschien staat de industriële tafel van je keuze al op je te wachten. Laat je rondleiden door onze werkplaats en bespreek je wensen met onze adviseurs. We maken graag een scherpe offerte voor jouw perfecte (op maat gemaakte) industriële tafel.