Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Ken jij denaambordensite.nl al? Een heerlijke shop voor naamplaten, huisnummers én meer!

Wat past bij jouw woning? Een naambord leisteen, aluminium of hout? En heb je dan het liefst een grote rechthoekige plaat of juist een bescheiden ovalen model? Wat voor bordje jij ook wilt, je vindt het bij denaambordensite.nl. Naamborden bestellen kan 24/7 bij deze webwinkel. Op de site staan duidelijke foto’s, dus je weet precies wat je koopt. Een aantal zaken kun je zelf bepalen. Denk aan het aantal regels tekst, de uitlijning, het lettertype, de kleur van de letter en de tint van het bord.

Niet alleen huisnummers en naamborden in het assortiment

Naast huisnummerplaten en naamborden verkoopt denaambordensite.nl dierenpenningen, identiteitsplaatjes, plaatnaamhouders, nee / ja en nee / nee bordjes. We lichten een en ander toe.

Hang je een nee / ja plaatje op, dan zul je voortaan geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen. Het huis-aan-huisblad wordt nog wel bezorgd. Bij nee / nee valt het krantje met plaatselijk nieuws ook niet meer op de deurmat.

De opgeruimde types onder ons zijn er blij mee: een naamplaathouder. Dit is zeg maar ‘de nette oplossing’ om een klein naambordje te bevestigen. Ben je beheerder van een appartementencomplex of voorzitter van een VvE? Je kunt een grote lading houders bestellen, denaambordensite.nl heeft ze op voorraad. 

Identiteitsplaatjes worden van oudsher gebruikt door soldaten. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en de tekst wordt erin geponst. Het officiële Nederlandse militaire identiteitsplaatje bevat in ieder geval:

-de voorletters en de familienaam;
-de geboortedatum en het volgnummer;
-de nationaliteit en het geloof.

Tot 2012 werd ook de bloedgroep / resusfactor vermeld, maar inmiddels niet meer. Identiteitsplaatjes worden aan een kettinkje om de nek gedragen. Denaambordensite.nl verkoopt deze kettinkjes ook los.

               Een dierenpenning kun je zien als een identiteitsplaatje voor je kat of hond. Loopt Max, Beau, Bobby of Lady weg? Degene die hem of haar vindt, kan direct contact met je opnemen als je je telefoonnummer op het plaatje laat zetten. Neemt Simba, Luna of Tommy de benen? Hij / zij wordt nog dezelfde dag thuis gebracht, want het adres staat op de penning.

https://www.denaambordensite.nl/