Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor de franchise formules van deze pioniers

Voor het opstarten van een succesvolle franchise onderneming maar je gebruik van de formules van Tubz. Deze specialisten bieden alle benodigdheden aan om een bevorderlijk bedrijf op te starten waarbij je vanaf dag één geld verdient. Hierdoor maken zij het ontzettend aantrekkelijk om een eigen onderneming te starten.

Hoe werken de franchise formules van deze specialisten?

Eigenlijk is het erg simpel. Je verkoopt overheerlijke versnaperingen die zeer in trek zijn bij zowel het jonge als oudere publiek. Omdat deze specialisten een ruime ervaring hebben opgedaan in deze branche, brengen zij hun kennis graag over op beginnende ondernemers. Hierdoor is verkoopervaring niet noodzakelijk. Daarnaast betaal je geen hoge opstartkosten. Het enige wat je nodig hebt is een van de franchise pakketten. Je koopt een starterpakket dat past bij jouw budget. Kies bijvoorbeeld voor een klein pakket met tien snacktorens of juist voor een groot pakket met honderd torens. Deze keuze heb jij volledig in de hand.

Je hebt de regie van jouw onderneming zelf in handen

Wat je ook zelf bepaalt is hoeveel tijd je in jouw onderneming stopt. Je kiest namelijk zelf of je parttime of fulltime werkt. Het werk is daarom ook nog eens uitstekend te combineren met een studie of een andere baan. Ook ben je niet veel tijd kwijt aan de opstart. Wanneer je een franchise pakket koopt bij deze specialisten, ontvang je onder andere twee jaar garantie op snacktorens, voorraad om de torens mee te vullen, productstickers, gepersonaliseerde visitekaartjes en een volledig trainingspakket.

Start vandaag nog jouw eigen onderneming op

Zoals je merkt was het opstarten van een eigen onderneming nog nooit zo makkelijk! Kies voor de franchise formules van deze specialisten en start vandaag nog als zelfstandig ondernemer. Combineer het eenvoudig met je studie of andere baan. Maak er zelfs je fulltime baan van en ontdek de wereld van ondernemerschap. Tubz helpt je graag bij het zetten van de eerste stap!

https://tubzeurope.nl/