Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Kies voor een werkplaatsvloer of industrievloer van deze specialist

Wilt u voor uw bedrijf een goede werkplaatsvloer of industrievloer aan laten leggen? Schakel dan de hulp in van Soldicoat B.V. Deze specialist is al meer dan 40 jaar werkzaam in deze branche en heeft veel ervaring op het gebied van het aanleggen van diverse soorten vloeren. De vloeren zijn van de beste kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Dit bedrijf heeft al vele klanten door heel Nederland geholpen met een nieuwe vloer. Zowel bedrijven en overheidsinstellingen als particulieren kunnen bij hen terecht. Heeft u ook interesse? Lees dan snel verder!

Een sterke vloer voor uw werkplaats

Een van de vloeren die deze specialist aanbiedt is de werkplaatsvloer. Deze vloeren hebben vele voordelen. Zo hebben ze een zeer hoge druksterkte waardoor ze goed bestand zijn tegen trillingen van industriële machines. Daarnaast hebben ze een hoge slag- en stootvastheid wat de vloer erg sterk maakt. Ook als uw gereedschap of iets anders zwaars laat vallen, blijft de vloer mooi. Er zullen geen oneffenheden ontstaan. De vloer kan afgewerkt worden met epoxy of polyurethaan en daarnaast kunt u kiezen voor een dikte van 200 tot 500 micron. Wanneer u wilt dat de vloer er ook representatief uitziet voor bijvoorbeeld klanten kunt u nog kiezen voor een mat- of glansafwerking.

De voordelen van een industrievloer

Een andere geliefde vloer van Soldicoat B.V. is de industrievloer. Deze vloer bestaat uit een coatingsysteem en is een goed alternatief voor een reguliere betonnen vloer. Deze vloer is stofvrij, slijtvast, eenvoudig te reinigen en laat geen vieze vlekken achter. Daarnaast is het mogelijk om voor een antislip afwerking te kiezen, zodat veiligheid gegarandeerd kan worden. U heeft de keuze uit verschillende effen of gemêleerde kleuren. Zo kunt u uw vloer ook nog eens een mooi uiterlijk geven.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag een werkplaatsvloer of industrievloer laten leggen door deze specialist? Neem dan contact op met Soldicoat B.V. en informeer naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw situatie en wensen geven ze advies. Vervolgens kunt u direct een prijsindicatie aanvragen en een afspraak maken.

Gerelateerde artikelen

Vind binnen een aantal muisklikken het alles in een pakket dat bij je wensen past

Een brandveilige omgeving dankzij een Scope 8- of Scope 12-inspectie

Badkamer laten opknappen? Dit is dé oplossing voor een nieuwe badkamer