Grotebomencheque
Image default
Financieel

Krijg hulp bij de procedure van schuldsanering in de buurt van Rotterdam

Zit u met uw bedrijf of als particulier in de schulden? Dan is het verstandig om schuldhulpverlening of hulp bij schuldsanering in te schakelen, bijvoorbeeld bij Modus Vivendi in Zwijndrecht, niet ver van Rotterdam. Deze organisatie is gespecialiseerd in alles wat met hulpverlening bij schulden te maken heeft. U neemt hen in de arm wanneer u een partner zoekt in schuldbemiddeling, budgetbeheer, beschermingsbewind of WSNP. Tevens bieden zij in de buurt van Rotterdam diverse cursussen aan op het gebied van schuldhulpverlening en procedures voor schuldsanering. Modus Vivendi staat voor zorg voor mensen in de breedste zin van het woord. Dit wil zeggen dat u rekent op complete begeleiding en een persoonlijke aanpak van uw schuldenprobleem. Lees meer over deze organisatie en ontdek hoe zij u verder kunnen helpen.

De voorwaarden voor schuldsanering

De hulp bij de procedure van schuldsanering is een van de vele aspecten van schuldhulpverlening waar Modus Vivendi uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, in is gespecialiseerd. De Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP) is bedoeld om een extra mogelijkheid te bieden voor een schuldenvrije toekomst, zowel voor bedrijven als burgers. Hierbij geldt wel een aantal voorwaarden: er moet sprake zijn van problematische schulden, men moet in de voorgaande vijf jaar ‘te goeder trouw’ geweest zijn en de afgelopen tien jaar moet er geen ander wettelijk traject hebben gelopen. Natuurlijk moet de schuldenaar alle verplichtingen hebben nagekomen. U moet een verzoek doen aan de rechter om toegelaten te worden tot de WSNP, die vervolgens kan worden aangenomen of afgewezen. Gaat de procedure van schuldsanering in regio Rotterdam in, dan helpt Modus Vivendi u gedurende het hele proces middels professionele en gerichte schuldhulpverlening.

Informeer naar de dienstverlening van deze organisatie

Heeft u vragen over de schuldhulpverlening van Modus Vivendi of de procedure van schuldsanering waarin zij u in regio Rotterdam bijstaan? Neem gerust contact met hen op en plan een intakegesprek in. Hierin wordt uw situatie nauwgezet in kaart gebracht en wordt er een helder en gestructureerd plan van aanpak opgesteld.