Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Laat de verzekeringsadviseur in Rotterdam checken of je verzekeringen up-to-date zijn

Heb je een pakket verzekeringen afgesloten toen je zelfstandig ging wonen of toen je startte als ondernemer? Dan kan het goed zijn dat je verzekeringen niet meer aansluiten bij je huidige situatie. Misschien heb je inmiddels een gezin gesticht of is je bedrijf gegroeid en heb je personeel in dienst genomen. Dan kan dat betekenen dat je verzekeringen niet meer aansluiten bij de situatie. Een verzekeringsadviseur in Rotterdam kan je verzekeringspakket doornemen en je adviseren over wijzigingen of aanvullingen.

Welke verzekeringen zijn nodig voor jouw onderneming?

Sommige verzekeringen zijn nodig en soms zelfs verplicht en een verzekeringsadviseur in Rotterdam helpt je hier graag bij. Zo moet je een opstalverzekering afsluiten als je een eigen woning hebt en daar een hypotheek op rust. Ook een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid is in Nederland verplicht, tenzij je jezelf beschouwt als gewetensbezwaarde. Dan kun je onder voorwaarden van verzekering afzien. Daarnaast zijn er nog verzekeringen die niet verplicht zijn, maar die wel sterk zijn aan te bevelen. De bekendste is de inboedelverzekering. Als je niet verzekerd bent tegen brand, diefstal of waterschade voor je inboedel dan kan dit betekenen dat je voor enorm hoge kosten komt te staan als er iets gebeurt. Deze verzekeringsadviseur in Rotterdam kan een voordelige verzekering voor je vinden waarmee je goed beschermd bent als er zich een calamiteit voordoet.

Ontdek de diverse handige verzekeringen

Een verzekering voor rechtsbijstand kan heel nuttig zijn. Als je een conflict krijgt met de buurman over de erfafscheiding bijvoorbeeld, maar ook als een medewerker van je bedrijf je voor de rechter sleept vanwege een arbeidsconflict. Bronder Verzekeringen, een verzekeringsadviseur in Rotterdam, geeft jou als particulier of ondernemer het juiste advies als je je verzekeringen voor het eerst gaat afsluiten of als je denkt dat je verzekeringen niet meer aansluiten bij je huidige situatie. Op hun website vind je meer informatie over de dienstverlening. Daar staan ook de contactmogelijkheden vermeld voor het inwinnen van gratis en vrijblijvend advies over verzekeren.