Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Led lampen in gu10 vorm

Normaal is wit licht vereist voor algemeen nuttige verlichting. Een kleine band van golflengten worden geloosd door de GU10 LED, die thusly levert ondubbelzinnig grijs licht. Deze solide kleuring is heel normaal dat de bandgap van de vitaliteit van het halfgeleidermateriaal gebruikt als een onderdeel van de montage van de GU10 LED lampen.

 

Een LED aan het leveren van wit licht vereist een van twee dingen. Hetzij door het combineren van de rood, groen en blauw licht van LEDs, hetzij door het uitvoeren van een fosfor om een deel van de licht omzetten in verschillende tinten.

 

De vorige gebruikt vele LED-chips, die elk afkomstig zijn van een uitzonderlijke golflengte in de buurt van elkaar om de uitgestrekte witte lichte waaier te leveren. Er is een kritieke gunstige positie langs deze lijnen om dingen te doen en die zullen dat men de fluctuerende intensiteiten van elke LED naar “tune” het karakter van het ontladen licht kunt wijzigen. Zijn dat ook zij, er is een hoge montage kosten die verband houden met deze strategie.

 

In de latere techniek veranderd fosfor over LEDs (pcLEDs) een eenzame korte golflengte LED (meestal blauw of lichte) samen met een fosfor, die behoudt een beetje maatregel van het blauwe licht en straalt een uitgebreidere reeks van wit licht. (Deze techniek niet te onderscheiden is de strategie waarin een TL-licht witte licht van een UV-verlicht fosfor maakt.) De kritische voordeel hier is de lage montage kosten, en de hoge CRI (arcering rendering-bestand). Echter is het nadeel de onmacht geleidelijk veranderen het karakter van het licht en de manier waarop dat fosfor transformatie de bekwaamheid van de gadget vermindert. De minimale inspanning en voldoende uitvoering maakt innovatie van it in het algemeen het meest gebruikt voor de algemene verlichting vandaag.

 

 

https://leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Incassobureau in Veenendaal nodig?

IOTA kopen

Met Dental Center Fitgebit voorkomt u gaatjes