Grotebomencheque
Image default
Particuliere dienstverlening

Letselschade claimen na een ongeval

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval of bedrijfsongeval is dit natuurlijk al vervelend genoeg. Wanneer u hierdoor ook nog eens letselschade heeft opgelopen, maakt dit de situatie alleen nog maar vervelender. Kunt u door het ongeval bijvoorbeeld niet of maar gedeeltelijk werken? Heeft u daarnaast medische of juridische kosten moeten maken? Dan kunt u het verlies aan inkomsten en de gemaakte kosten in veel gevallen verhalen op de tegenpartij, indien er een schuldige tegenpartij is. Wanneer dit het geval is, kunt u de letselschade claimen en een rechtvaardige schadevergoeding verkrijgen. Het bedrijf Letselschade-Claim helpt u hier graag bij.

Kosteloos en vrijblijvend advies over uw zaak

Letselschade-Claim heeft al vele slachtoffers van ongevallen geholpen met het behalen van een rechtvaardige schadevergoeding. Ze zijn werkzaam door heel Nederland en helpen ook u graag bij uw zaak. Een van hun letselschadespecialisten analyseert uw situatie en brengt uw letselschade in kaart. Op basis daarvan voorzien ze u van kosteloos en vrijblijvend advies, waarin ook de juridische aspecten worden meegenomen. Kiest u ervoor om uw zaak door deze professionals te laten behandelen? Dan gaan ze graag voor u aan de slag met onder andere een aansprakelijkheidsstelling en het indienen van de schadeclaim om uiteindelijk zo een maximale schadevergoeding te realiseren.

Neem contact op met deze specialisten en stel uw vragen

Voor meer informatie over het claimen van letselschade en alles wat daarbij komt kijken, raadpleegt u de website van Letselschade-Claim. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met deze specialisten om uw vragen persoonlijk te stellen. Vul hiervoor het online contactformulier in. Er wordt dan binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen. Ook kunt u bellen of mailen via de contactgegevens op hun website. Ze geven u graag persoonlijk advies over het claimen van letselschade en bespreken de mogelijkheden met u wat betreft uw zaak.