Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak het uzelf gemakkelijk met een praktische brievenbusdoos

Bij de verzending van producten kunt u in veel gevallen gebruik maken van een brievenbusdoos. Dit handige formaat onder de verzenddozen is bij uitstek geschikt voor kleine en platte items die door de brievenbus passen. Hiervoor gelden door PostNL vastgestelde formaten. U kunt de afmetingen van de brievenbusdoos dus hierop afstemmen. Leveranciers van dit verpakkingsmateriaal houden er uiteraard ook rekening mee. Als u kiest voor een doos die via de brievenbuspost kan worden verstuurd bespaart u verzendkosten en is de levering vaak nog sneller dan met een bezorgdienst.

Zorg voor een goede verpakking als u iets verstuurt

Of u nu regelmatig of maar af en toe iets moet versturen, het is belangrijk om te kiezen voor goed verpakkingsmateriaal. Een stevige verzenddoos voorkomt dat producten beschadigd op hun bestemming arriveren. Dat zou ontzettende zonde zijn. Verzenddozen zijn leverbaar in tientallen afmetingen en dus geschikt voor praktisch alle artikelen die per post worden verzonden. Houd bij grote zendingen wel rekening met het maximale gewicht van verzenddozen, hiervoor zijn in de Arbowet regels vastgelegd om blessures bij bezorgers te voorkomen.

Verzendmateriaal online bestellen is zo geregeld

Het verzenden van pakketten neemt nog steeds toe. Steeds meer bedrijven bieden hun producten online aan en versturen dagelijks pakketten. Of u nu op zoek bent naar een brievenbusdoos of een ander formaat verpakkingsmateriaal, u bestelt dit heel gemakkelijk online. Voor brievenbusdozen en andere formaten geldt daarbij ook nog dat u deze kunt laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam als u bestelt bij Twinpack. Dit bedrijf biedt een breed scala aan verzendmaterialen voor allerlei soorten zendingen. Zowel groot als kleine zendingen en voor zowel het versturen via een pakketdienst of als brievenbuspakje. Bekijk het royale aanbod en bestel direct online. Heeft u speciale wensen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor een offerte op maat.