Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Managed services: een ICT-abonnement van een ervaren ICT-bureau

Wilt u zich focussen op de echt belangrijke zaken in uw onderneming en niet continu tijd verliezen met het ICT-luik? Kies dan voor de managed services van de Oaktree Group. De Oaktree Group is een ICT-adviesbureau. Het bedrijf biedt heel wat ICT-services aan, met als doel uw bedrijf beter en efficiënter te laten presteren. De gespecialiseerde medewerkers van de Oaktree Group zullen u met hun passie voor ICT zeker verder kunnen helpen.

Een goedwerkende ICT-infrastructuur met de managed services van dit ICT-bureau

Als u gebruik wilt maken van de managed services van de Oaktree Group, dan kiest voor een ICT-abonnement. U betaalt dan maandelijks een bedrag voor een perfect presterende ICT-infrastructuur. Dit scherp geprijsde ICT-abonnement omvat onder andere hardware die op maat is van uw bedrijf, software die altijd up-to-date is, consultancy waardoor u advies kunt krijgen van de specialisten van het ICT-bureau, 24/7 support en ga zo maar door. Naast de managed services heeft het bedrijf ook nog andere “losse” ICT-services waarop u een beroep kunt doen. Zo kunt u gebruikmaken van de Unified Communications service. Met die dienst zorgt de Oaktree Group ervoor dat uw communicatie zo weinig mogelijk gehinderd wordt door tijd, plaats en type device. Een andere dienst waar u gebruik van kunt maken is de Datacenter Solutions. Dat houdt in dat de Oaktree Group uw datacenter zal beheren vanop een centrale locatie.

Vraag naar de mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan

Zou u graag een beroep doen op de managed services, het complete ICT-pakket van de Oaktree Group? Of wilt u gebruikmaken van één van de “losse” ICT-services? Contacteer dan de experten van het bedrijf en vraag naar de mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Daar vindt u meteen ook meer informatie en uitleg over de diensten die de Oaktree Group aanbiedt.