Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Met een eiken picknicktafel creëer jij een heel gezellige sfeer!

De eiken picknicktafel van eikenpicknicktafel.nl wordt met de hand gemaakt en dat gebeurt allemaal in een daarvoor bestemde timmerfabriek gevestigd in Nederland. De plankdikte van deze tafels  is maar liefst 5 centimeter, waardoor je te maken hebt met een zeer zware tafel, maar wat wel zorgt voor een heel mooie uitstraling. De lengtes van de bladen zijn allemaal verschillend, waardoor je zelf kunt kiezen in welke maat je de tafel wilt hebben mocht deze niet tussen het assortiment op de website staan. Het blad van de eiken picknicktafel bestaat uit drie planken die samen zo’n 75 cm breed zijn. Wanneer je een eiken picknicktafel wilt kopen voor kinderen, zijn die ook beschikbaar. Zo kan je de kinderen op een feestje of met een barbecue een eigen plekje geven aan hun eigen tafel. Wanneer je nog meer wensen hebt voor de tafel, kan je it altijd door geven en dan gaan de vakmensen hiermee aan de slag. Mocht het niet mogelijk zijn dan zal er ten alle tijden een alternatief voor je worden geboden.

Maten

De eiken picknicktafel van eikenpicknicktafel.nl hebben diverse maten. Zo is de maat van de kindertafel anderhalve meter, naast een tafel van drieënhalve meter voor de volwassenen tafel. Dit betreft dan ook wel direct het grootste model dat er wordt aangeboden, namelijk een tafel voor maar liefst 12 personen. De kindertafels zijn dertig centimeter lager dan de normale tafels en zijn ook een stuk lichter. De eiken picknicktafel wordt geleverd in diverse bouwpakketten. Houd er rekening mee dat de pakketten allemaal wel zwaar zijn en dat de tafel pok van een behoorlijk gewicht zal zijn, dus dat je het pakket in elkaar zet op de plaatst waar je de tafel ook wilt gaan neerzetten.

Een keuze maken

Het is aan te raden om de eiken picknicktafel met zijn tweeën in elkaar te gaan zetten. Bekijk eerst hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor het plaatsten van de tafel en beslis waar je deze voor wilt gaan gebruiken. Ook moet je rekening houden met het aantal personen dat je wilt dat er aan de tafel kunnen zitten. Dit is van groot belang, want hier wordt de tafel naar gemaakt.