Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Met een urn voor uw huisdier creëert u een mooie gedenkplek in huis

Het overlijden van een huisdier is altijd erg verdrietig. Ondanks dat u uw hond, kat of ander dier een mooi leven hebt kunnen geven, blijft het gemis groot. Om een fijn afscheid aan uw trouwe viervoeter te geven, kunt u tegenwoordig bij diverse dierencrematoria of -begraafplaatsen terecht. In Heelweg is er bijvoorbeeld het Kolleweidenhof. Bij hen kunt u terecht voor het kopen van een urn of gedenkteken voor uw huisdier en/of voor het begraven of cremeren van uw hond of kat. Zo kunt u uw huisdier een mooie laatste dienst bewijzen.

Een afscheid dat bij u en uw gezin past

Het Kolleweidenhof in Heelweg is een dierencrematorium en -begraafplaats. Zij bieden diverse services en diensten aan om het overlijden van uw hond of kat draaglijker te maken. Zo is het mogelijk om uw huisdier bij de dierenarts op te laten halen, zodat u hem of haar bij deze organisatie kunt laten cremeren of begraven. Ook is er een optie om uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving te laten inslapen en bij u thuis op te laten halen. Het hof beschikt over een grote begraafplaats, urnenmuur en strooiweide. Hier kunt u een mooi gedenkteken plaatsen, zoals een halsbandje, etensbakje of favoriete speeltje. Wilt u uw huisdier liever mee naar huis nemen? Dan kunt u een urn voor uw huisdier bestellen. U koopt er onder andere urnen van aluminium, messing of keramiek. Zo maakt u in huis een fijn plekje om uw hond of kat te gedenken.

Ontdek de diensten van deze dierenbegraafplaats en -crematorium

Wilt u gebruikmaken van de diensten van het Kolleweidenhof? Neem dan contact op met een van de medewerkers om de mogelijkheden en eventueel uw wensen te bespreken. Zij helpen u graag een fijn afscheid te realiseren, zodat u het overlijden van uw huisdier beter kunt verwerken. Voor het bestellen van een urn of gedenkteken voor uw huisdier neemt u ook contact met ze op.

https://kolleweidenhof.nl/