Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Nieuwe en gebruikte pallets kopen bij een professionele groothandel in pallets

Heeft u pallets nodig voor het opslaan of vervoeren van goederen binnen uw bedrijf? Dan kunt u uitstekend terecht bij Post Pallets & Kisten. Deze groothandel in pallets is een ware specialist in zijn vakgebied. U kunt hier dan ook terecht voor een enorm divers aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte pallets. Door dit aanbod, vindt u voor elke toepassing wel geschikte pallets. En dat allemaal op één adres!

Nieuwe pallets kopen

Wanneer u nieuwe pallets wilt kopen, kunt u deze op maat laten maken door de specialisten. Hierbij geeft u simpelweg door wat de gewenste specificaties zijn, zoals:

  • De afmetingen
  • De uitvoering
  • Het draagvermogen
  • De houtsoort
  • De toepassing

Naast deze specificaties, kunt u bij het op maat laten maken van pallets door de groothandel ook denken aan het bedrukken van de pallets met uw bedrijfslogo of het behandelen zodat ze geschikt zijn voor de export. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid wanneer u kiest voor nieuwe pallets.

Gebruikte pallets kopen

Post Pallets & Kisten biedt als groothandel niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte pallets aan. Deze pallets kopen ze in, controleren de specialisten nauwkeurig en worden indien nodig gerepareerd. Zo kunt u pallets tegen een scherpe prijs kopen, die nog in uitstekende staat verkeren. Bovendien zijn er veel gebruikte pallets uit voorraad leverbaar, waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de nieuwe en gebruikte pallets van de groothandel Post Pallets & Kisten? Breng dan een bezoek aan de website en lees alles over de dienstverlening van de specialisten. Bij interesse in nieuwe of gebruikte pallets kunt u via de website direct contact met het bedrijf opnemen. Zij vertellen u dan meer over de mogelijkheden en het aanbod. Daarnaast voorzien ze u, indien gewenst, graag van een vrijblijvende offerte. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent!

https://ppk.nl/