Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op welke manier kan een glasvezelmonteur u van dienst zijn?

Een glasvezelmonteur is een persoon die u bij de aanleg, de montage en het lassen van glasvezelkabels van dienst is. Glasvezel is een haarfijne vezelsoort die onder andere als optische vezel binnen de telecommunicatie wordt toegepast. Zo kunnen signalen efficiënt over grote afstanden worden vervoerd. Het is een recente techniek binnen de multimedia- en telematicadiensten en staat bekend om zijn hoge snelheid van datatransport. De aanleg van glasvezelkabels kan enkel door een vakkundige en gecertificeerde glasvezelmonteur geschieden.

De deskundige partij op het gebied van glasvezelnetwerken

Een glasvezelmonteur is bekwaam in de aanleg, maar ook het onderhoud van glasvezelnetwerken. Bent u op zoek naar een deskundige op dit gebied? Dan bent u bij Intelectric Network Solutions aan het juiste adres. Het bedrijf is een totaalinstallateur van zwakstroominstallaties die u voor tal van zaken, zoals de inrichting van uw computerruimte of datacenter, kunt inschakelen. Behalve het ontwerp en de realisatie neemt het bedrijf ook de adviesfunctie op zich.

Vakmensen met up-to-date kennis

Dé professional op het gebied van glasvezelnetwerken vindt investeren van het grootste belang. Investeren in materialen en technieken, maar ook in zijn medewerkers. Alle glasvezelmonteurs die bij deze professional in dienst zijn, worden daarom regelmatig bijgeschoold. Zo kunt u er altijd op rekenen dat u te maken krijgt met medewerkers die over alle noodzakelijke en up-to-date kennis beschikken. De montage van glasvezel kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

De verschillende soorten dienstverlening

Intelectric Network Solutions bestaat uit drie verschillende werkmaatschappijen en mag zich een ware specialist noemen wanneer het om het ontwerp, de advisering, implementatie, installatie en onderhoud van netwerk infrastructuren gaat. Intelectric Projectmontage is een montagebedrijf dat zich op de elektrotechnische installatiemarkt richt. Intelectric Assembly Technologies is de eigen assemblage unit waar onderdelen en halffabricaten tot een eindproduct worden verwerkt. Heeft u vragen over de verschillende soorten dienstverlening? U kunt vrijblijvend contact opnemen.

https://www.intelectric.nl/

Gerelateerde artikelen

WBSO advies bij TechForce

Een emmer of liever een vouwkrat met tekst?

Kunststof rijplaten huren van de hoogste kwaliteit