Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Schakel dit Bredase bedrijf in als er optrekkend vocht in uw muren zit

BODIMA, BOuw DIchtings MAatschappij, helpt u graag als er optrekkend vocht zit in de muren van uw woning in Breda. Deze firma is opgericht in 1961 en richtte zich in de eerste jaren vooral op het waterdicht behandelen van kelders. In de loop van de tijd kwamen daar andere werkzaamheden bij, zoals spouwmuurisolatie, het impregneren van gevels, galerij- en balkonrenovatie en betonreparatie in woningen en andere panden in Brabant. Op alle werkzaamheden van dit bedrijf zit tien jaar garantie. Bovendien werkt dit van origine Bredase bedrijf in meerdere plaatsen in Nederland én België. De kans is dus groot dat de medewerkers van dit bedrijf uw project kunnen uitvoeren.

Zorg ervoor dat uw bepleistering waterdicht is

Het is erg vervelend als er optrekkend vocht in uw muren zit. Dit resulteert bijvoorbeeld in afbladderend behang, schimmelplekken en een onaangenaam binnenklimaat. Als u de medewerkers van BODIMA inschakelt, kunnen zij dit optrekkende vocht binnen één dag al verhelpen. Vervolgens is het vaak ook slim om in uw woning in Brabant spouwmuurisolatie uit te laten voeren. Zo blijft de warmte voortaan beter in de desbetreffende ruimte en komt er ook geen koude lucht meer binnen. Zorg er daarnaast ook voor dat als u een kelder heeft, deze ook waterdicht is. In kelders ontstaat vaak schimmelvorming, wat makkelijk tegengegaan kan worden als u dit Bredase bedrijf inschakelt.

Bel met dit bedrijf voor meer informatie

Neem contact op met BODIMA als u spouwmuurisolatie in uw huis in Brabant wilt laten uitvoeren, er optrekkend vocht in uw muren zit of als u interesse heeft in een van de andere werkzaamheden. De diverse diensten bekijkt u gemakkelijk op de website van dit bedrijf, waar u tevens de contactgegevens vindt. Bovendien kunnen spouwmuurisolatie in Brabant, maar ook de andere werkzaamheden, al binnen een dag worden uitgevoerd! Zonde als u dit niet zou laten doen.